1. Start
  2. Foto & Video
  3. Videokameraer
  4. Insta360 Videokameraer

Insta360 Videokameraer

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Sensor
Lagring
Zoom
Trådløst
Recording
Mål

19 produkter

Insta360 Videokameraer Insta360 X3
200+ overvåger

Insta360 X3

Actionkamera, 100 fps, 5,7 k

3.644 kr.

4,7

VIDEOKAMERA

Almindelige spørgsmål

Ligesom mange andre produkter, så afslører navnet ret meget. Et videokamera er et kamera, der er designet med det formål at optage video. Det er ligesom den nemme del af det.

Når det er sagt, så er den store forskel mellem et videokamera og, for eksempel, de kameraer i din telefon, at et dedikeret videokamera bruger flere forskellige teknologier til at sikre optimal optagelse, der i mange tilfælde klart overgår hvad en telefon kan klare.

Et utroligt vigtigt spørgsmål i dag. Hvorfor overveje et videokamera, når ens telefon allerede kan arbejde med 4K-opløsning og flere forskellige billedstabiliseringer, samt optisk zoom?

Jo, grunden er faktisk, at fordi alt skal være så kompakt i en telefon, så bliver der ofte sparet på detaljerne. For eksempel, så er sensorerne i et rigtigt videokamera langt bedre. Det betyder, at videoerne, man laver, generelt har et mere naturligt lys og flere nuanceret detaljer. Kvaliteten er bare bedre - også selvom det måske er svært at tro på.

Det kan især bemærkes, hvis man optager videoer i “dårligt” lys eller om aftenen, hvor et videokamera har meget lettere ved at fange de små detaljer.

Det er super nemt i dag. Mange kameraer kommer med mulighed for USB-opkobling, og de nyere bruger simpelthen bare HDMI. Så det er bare at smide stikket i kameraet og i TV’et, og så kører du.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os