1. Lyd & Billede
 2. Høretelefoner
Tilbud -29%
HyperX Cloud Flight
ANNONCE

Fra føtex

HyperX Cloud Flight trådløs gaming headset

999 kr.

Licotronic

fra961 kr.
Annonce

Midt.dk

fra963 kr.

Stratek Data

fra995 kr.
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Jumbo Computer

fra1.074 kr.

Jysk Kontorkoncept

fra1.240 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 1149 anmeldelser

 • 5

  54%

 • 4

  20%

 • 3

  10%

 • 2

  7%

 • 1

  8%

Williaums
Niveau 2·7 måneder siden

Virker som forventet... eller?

Jeg har haft disse i omkring et år nu, og for det meste er jeg tilfreds. Batterilevetiden er okay. Er sket, at de gjorde det op til 16 timer (uden belysning), men ikke længere end det. Stadig god tid, men hvis det er 30 du forventede så vil du sandsynligvis blive skuffet. Sortimentet er betydeligt bedre end forventet. Jeg kan gå end godt uden problemer. Hvis det ikke var for deres dårlige software og den upålidelige batterilevetid, ville det sandsynligvis være blevet til 5 stjerner.

Meget, meget godt. Men ikke perfekt.

I modsætning til de fleste bedrager jeg forsøgte, så de sidder godt på mit hoved, som er af den større slags. Vejer næsten ingenting og er behagelige at bruge mange timer i træk. Når batteriet løber ud, kan du tilslutte dem og oplade, mens du bruger dem. Virkelig dejlig og klar lyd og en app, der viser batteristyrke og tillader nogle grundlæggende indstillinger. En glat mute knap, der er hele ydersiden af venstre hovedtelefon og er meget let at ramme med din finger. Hvad sænker en stjerne for mig er, at volumenhatten sidder på bagsiden, ned på højre hovedtelefon. Jeg kommer altid til det med min skulder eller hættetrøje, når jeg drejer hovedet. Det er ikke i hele verden, og jeg ville stadig købe dem igen med dette problem, men hvis det blev ændret til en bedre position, du ikke kan få ved et uheld, ville de have fået 5 stjerner uden tøven!

E-mailbruger
et år siden

Fremragende

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for HyperX Cloud Flight er 699 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 24 butikker.

Sammenlign alle HyperX Høretelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.