Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Concealer: 6 produkter i test

Af PriceRunner Opdateret 28.12.2017

Vi har testet concealer og udpeger L’Oréal Paris Lumi Magique Concealer til bedst i test. Denne concealer er både prisbillig og let at påføre, meget i kraft af den indbyggede pensel. Desuden reflekterer den lys og ser naturlig ud.

Bedste premiumvalg er Clarins Instant Concealer, som er dækkende og giver meget glans, samtidig med at den har en god holdbarhed. Forpakningens smalle åbning er hygiejnisk og gør det lettere at dosere den rette mængde.

Sådan udførte vi testen

Vi udfører vores test selv og tester alle produkter i virkeligheden. I vores test af concealer har vi ladet en person, der arbejder professionelt med makeup, teste produkterne og være ansvarlig for testen.

Produkterne er også testet på yderligere to personer. Dette for at sikre et udvalg af forskellige aldre, varierende hudtyper og andre forhold. Nedenstående parametre har indgået i bedømmelsen af produkterne:

 • Dækkeevne
  Modvirker produktet mørke ringe effektivt? Hvor godt dækker den blege pletter og ar? Kan man opbygge flere lag for at give bedre dækning?

 • Konsistens
  Er concealeren tynd, fast eller i pudderform? Hvor nem er den at påføre? Trænger den ind i huden, og i givet fald hvor hurtigt?

 • Holdbarhed
  Hvor længe bliver resultatet siddende? Under hvilke forhold kan produktet anvendes?

 • Forpakning
  Hvor hygiejnisk er forpakningen? Hvor godt er forpakningen tilpasset typen af concealer? Er det let at få en passende mængde produkt ud af forpakningen?

Testperioden løb over tre uger, og bedømmelsen er baseret på den samlede helhedsoplevelse af produktet. Dette er efterfølgende sat i forhold til prisen for at kunne udpege en testvinder.

Bedst i test

Shiseido Natural Finish Cream Concealer

Holdbar concealer med konsistens, der er let at arbejde med, og naturlig dækning
Konsistensen let at arbejde mednaturlig dækningholdbarflatterende nuancer.
Dårligt farveudvalg.

Flydende concealer, der camouflerer og smelter helt sammen med huden. Den smalle spids er hygiejnisk og giver den lille mængde, der er nødvendig.

Konsistensen er let og transparent på huden, men det er let at opbygge dækningen, uden at den klumper sammen. Hverken bumser, røde mærker, mørke rande eller pigmentpletter er noget problem. Den synker bare ind i huden og gør alt perfekt.

Farveudvalget omfatter mange nuancer i gule toner, der er flatterende på de fleste, men der mangler desværre en mørk farve. Lang holdbarhed, den modstod både sved og rigelig talgproduktion.

Forpakning: Tube Formel: Creme Mængde: 10 ml Prisklasse: Premium

Bedste budgetvalg

L’Oréal Paris Lumi Magique Concealer

Prisgunstig concealer, der er let at påføre og reflekterer lys og ser naturlig ud
Lysreflekterendelet at påførenaturligprisbillig.
Tynd.

Flydende, lysreflekterende concealer, hovedsagelig til mørke skygger omkring øjenpartiet. Konsistensen er tynd, og den giver mere glans end dækning, hvilket også gør den brugbar som highlighter på kindbenene.

Finishen er fugtig og giver naturlig glans uden at skinne eller glitre, den virker bare naturlig. Den indbyggede pensel er god at påføre med, derefter skal den duppes let for at sætte sig fast.

Kan med fordel anvendes oven på en mere dækkende foundation, hvis du for eksempel har meget mørke rande. Takket være at den er så let i farven, fungerer det begrænsede farveudvalg.

Forpakning: Stift Formel: Creme Prisklasse: Lavpris

Clarins Instant Concealer

Dækkende concealer med meget glans og god holdbarhed, hygiejnisk forpakning
Dækkergiver glansholdbarhygiejnisk.
Begrænset farveudvalg.

Lysreflekterende, flydende concealer, der samtidig er dækkende. Først og fremmest er den god til behandling af øjenområdet og at mindske mørke rande. Ud over oplysende pigment indeholder den også lidt lyserødt, som neutraliserer og korrigerer.

Silkeglat tekstur, der aldrig virker for tung, selvom den dækker. Sætter sig semimat med en diskret glans. Den smalle åbning er hygiejnisk og giver nøjagtig den rette mængde. Holdbarheden er i top, og vi var ikke nødt til at udbedre en eneste gang i løbet af dagen.

Føles aldrig klumpet, og samler sig ikke i linjerne omkring øjet. Farveudvalget er desværre begrænset til kun lyse nuancer.

Forpakning: Tube Formel: Creme Mængde: 15 ml Prisklasse: Premium

Glominerals Camouflage Oil-free Concealer

Dækkende og holdbar concealer med cremet konsistens og naturligt resultat
Dækkendeholdbar.
Dårligt farveudvalguhygiejnisk bøtte.

Cremet, pigmentrig og dækkende concealer, der skjuler groft sagt alt lige fra pletter, mærker, ar og akne til mørke rande. Den kan camouflere selv tatoveringer. På trods af dækningsgraden bliver resultatet relativt naturligt.

Concealeren fås i en bøtte, hvor der let kan samles bakterier, og det er vigtigt kun at dyppe rene redskaber og fingre i den. Formlen indeholder plejende ingredienser som grøn te, men antioxidanter er følsomme, og vi tror desværre ikke, at de holder sig stabile og effektive, når bøtten er blevet åbnet.

Farveudvalget har det samme problem som hos mange andre: kun tre lyse nuancer i den lyse ende af skalaen.

Forpakning: Dåse Formel: Creme Mængde: 3,1 g Prisklasse: Premium

Yves Saint Laurent Touch Eclat Concealer

Trænger godt ind i huden og har et luksuriøst design
Luksuriøst design
Dyrindeholder en lille mængde

Der er ingen tvivl om, at denne stilrene, eksklusive guldpen fra Yves Saint Laurent får maksimumpoint for designet. Med et enkelt tryk på knappen i toppen kommer der en lige tilpas mængde concealer ud.

Påføringen sker enten med den bløde pensel eller med fingrene. YSL Touche Éclat optages let af huden efterlader ingen synlige spor. Produktet er meget drøjt. Men selvom det rækker langt, indeholder forpakningen kun 2,5 ml, hvilket ikke er særlig meget i forhold til den saftige pris.

At dække mørke rande under øjnene efter en søvnløs nat lykkes godt med denne concealer. De mørke partier bliver lysnet og giver et friskere helhedsindtryk. Produktet kan med fordel også anvendes til andre mørke partier, der har brug for et touch-up.

Bumser eller blege pletter dækkes dog mindre godt, da det røde skinner igennem. For at trylle dem væk, skal der suppleres med anden makeup. Udvalget af farver er ret dårligt, og produktet mangler også solbeskyttelse.

YSL Touche Éclat Concealer er et godt produkt, når man bruger det, men overordnet set og i forhold til prisen, er den ikke helt pengene værd.

Forpakning: Stift Formel: Creme Mængde: 2,5 ml Prisklasse: Premium

Lily Lolo Mineral Concealer

Concealer der kun indeholder få ingredienser for at mindske risikoen for allergi
Få ingredienserder mindsker risikoen for allergi.
Kalkagtig overfladedækker ikke tilstrækkeligt.

"Less is more" ifølge Lily Lolo, og de gør sig umage med kun at have få, men gode ingredienser i deres mineralmakeup. Desværre lever resultatet ikke op til forventningerne.

Concealeren smelter ikke sammen med huden, men lægger sig ovenpå og danner en kalkagtig overflade. Den dækker ikke bumser eller ar, og det lader til, at formlen er problemet. Måske er der ikke nok mineraler?

Det blev lettere at påføre og få et pænt resultat, hvis vi først blandede med foundation af samme mærke.

Forpakning: Dåse Formel: Pudder Mængde: 5 g Prisklasse: Middel

Alt om concealer

Concealer er et effektivt makeupredskab, der kan trylle såvel mørke rande under øjnene som blege pletter, rødmen og ar væk. Udvalget af concealere er stort, og da man kan vælge mellem mange forskellige slags, gælder det om at finde det rette produkt til netop det, du vil skjule.

Forskellige behov kræver oftest forskellige produkter. Hvis du anvender concealer forkert, kan den i stedet fremhæve skavanker i huden.

En cremet, let lysreflekterende concealer med svag lyserød tone egner sig bedst til at skjule mørke rande under øjnene. Generelt er man tørrere under øjnene, og et mere flydende produkt, der ikke klumper og lægger sig i folderne under øjnene er at foretrække.

En lysreflekterende concealer kan også bruges til at fremhæve og forhøje områder i ansigtet som kindben og amorbue. Denne type af concealer skal lægges efter foundation, så effekten ikke forsvinder.

De fleste oplysende concealere har en indbygget pensel eller svamp, anvend ellers en syntetisk, smal pensel til påføring. Dup eksempelvis små prikker ud, hvor du behøver det, for eksempel under øjnene, og udjævn derefter ved forsigtigt at duppe farven ind med ringfingeren.

Lad være med at gnide, da den tynde hud under øjnene er sart. Afslut gerne med at børste transparent pudder på, der giver en mattere effekt og et mere holdbart resultat.

En fastere concealer er velegnet, hvis du skal dække blege pletter, rødmen eller ar. Concealeres farve bør ligge så tæt på din hudtone og foundation som muligt. Fast concealer, der generelt har en lidt tørrere konsistens, kan lægges på inden foundation.

Anvend fingeren, en pensel eller svampeapplikator. Dup forsigtigt over området, du vil dække. Tryk concealeren, men træk eller gnid ikke – så flytter du bare rundt på den. Opbyg dækningen langsomt med tynde lag.

For meget concealer kan give den modsatte effekt, og den blege plet bliver endnu mere synlig. Afslut med transparent pudder for at fiksere concealeren i området.

Ikke medlem? Start her