Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Blackberry Mobiltelefoner

(11)

BlackBerry mobiltelefoner

BlackBerry er navnet på en canadisk virksomhed, som både designer og producerer en række mobile e-mail- og smartphone-enheder. BlackBerry blev grundlagt i 1999, da man skiftede navn fra Research In Motion Limited. Det, der kendetegner varemærket og brandet BlackBerry, er de smartphones, som er designet til at fungere som personlige digitale assistenter, internetbrowsere, medieafspillere, spillekonsoller og en hel del andre ting.

BlackBerry er primært kendt for deres evne til at både sende og modtage e-mails med et højt sikkerhedsniveau, hvilket især bliver benyttet af mange forretningsmænd. BlackBerry benytter – naturligvis, fristes man til at sige – sit eget styresystem, som har fået det meget elegante navn BlackBerry OS.

Den allerførste BlackBerry-enhed, som blev introduceret på markedet, havde navnet 850. BlackBerry 850 var en tovejs personsøger, og den blev første gang udviklet i den tyske by München.

Navnet BlackBerry, som jo betyder brombær på engelsk, stammer fra et marketingsbureau ved navn Lexicon Branding. De mente, at BlackBerry-navnet ville være fængende og kunne slå til, og man må sige, at BlackBerry alene ved hjælp at sit cathy navn er utrolig godt brandet. Den første smartphone sendte BlackBerry på markedet i 2003, og mærket fik et yderlige boost fem år senere, i 2008, da præsidentkandidaten for demokraterne i USA, Barack Obama, annoncerede at han brugte en BlackBerry.

Filter1

Vis