Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens Tørretumblere

(52)

Siemens tørretumblere er nogle af de mest anerkendte blandt os danskere. Det futuristiske design giver et helt enestående udseende. Er du på udkig efter en effektiv og moderne tørretumbler? Så er du kommet til det rette sted. Siden 70’erne har Siemens leveret kvalitetsstærke tørretumblere, hvilket især har præget innovationen på det danske marked. Med Siemens får du en tørretumbler, som er indbegrebet af høj kvalitet og lang holdbarhed. Udover at Siemens kan prale med at levere kvalitetsstærke tørretumblere, så får du også en utrolig støjsvag maskine, og deres banebrydende og innovative produktion sikrer dig desuden, at du får en effektiv og stilren tørretumbler.

...

Effektiv tøjtørring med Siemens

Siemens har eksisteret siden 1847, hvor mærket blev grundlagt i Berlin. Det er i dag en af de store producenter af elektronikprodukter, der leverer masser af husholdningsmaskiner, der gør hverdagen lettere i dagens Danmark. Mærket er blandt de førende indenfor hårde hvidevarer, ikke mindst tørretumblere. Siemens har et stort udvalg i tørretumblere, så der er noget for enhver husstand, uanset hvor lidt, hvor meget eller hvor ofte der skal tørretumbles noget.

Siemens lægger vægt på at tørre dit tøj effektivt, men skånsomt, så du kan have glæde af det længe. Ingen er interesseret i at få en tørretumbler, der slider mere på tøjet end allerhøjst nødvendigt, så det er der sørget for fra producentens side.

os Siemens er der desuden tænkt meget over, hvordan man så effektivt som muligt kan udnytte energien, så deres tørretumblere tager det størst mulige miljøhensyn. Især de nye maskiner fra iQWash er særligt energieffektive: Ved hjælp af en ny varmepumpeteknologi kan du spare op til 60 % energi i forhold til en almindelig kondenstørretumbler, hvilket må siges at være temmelig imponerende..

Med en Siemens tørretumbler er der masser af energi at spare, og hver gang du sparer lidt på energien, så får du naturligvis en mindre elregning, end hvis du ikke gjorde. Det kan godt svare sig at investere i en energieffektiv tørretumbler, da sådan en maskine vil holde i rigtig mange år og på den måde tjene sig ind. Der er altså masser af grunde til, at din næste tørretumbler skal være en af de nye modeller fra Siemens store sortiment.

Filter1

Vis