Miele Tørretumblere(30)

En tørretumbler fra Miele

Når du vælger tørretumbler, er der meget at tage stillling til: Købspris og pris i brug - miljøbelastning - hvor meget tøj der skal være plads til - hvilke programmer den nye tørretumbler skal have. Miele er en producent med klare holdninger.

Mieles mål er miljøvenlige hvidevarer - men ikke på bekostning af effektiviteten.

Miljøvenlig tørretumbler fra Miele

Hos Miele nøjes man ikke med at tale om miljøet. Der er lagt en stor indsats i, at produkterne faktisk lever op til idealet om miljøvenlighed. Hvidevarer fra Miele lever i mange år. Når de er slidt op, kan de skilles ad. Derefter kan mange af delene genbruges.

EUs energimærkning vurderer en lang række produkters energieffektivitet. Alle tørretumblere bærer i dag det obligatoriske mærke. Med andre ord giver energimærket et godt bud på, hvor energieffektiv den nye tørretumbler er.

Hvidevarer mærkes A-G, hvor A er den bedste mærkning. Miele opnår langt flere A-mærker end konkurrenternes hvidevarer.

Miele leverer også tørretumblere til storfamilien. Der er plads til otte kilo tøj i de største modeller. Når det kommer til designet, giver Miele dig også mange muligheder fra de klassiske hvide tørretumblere til modeller i rustfrit stål.

Miele kondens- eller aftrækstørretumbler?

Du skal blandt andet overveje, om din nye tørretumbler skal være en aftræks- eller kondenstørretumbler. En aftrækstørretumbler kræver, at der kan føres en slange ud i fri luft.

En kondenstørretumbler kræver ikke udluftning, da vandet ledes hen i rist eller beholder, som skal tømmes. Miele forhandler både kondens- og aftrækstørretumblere.

Det betaler sig også at se nærmere på alle de avancerede funktioner, du kan vælge imellem, før du vælger den nye Miele tørretumbler.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem