Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

AEG Tørretumblere

(47)

De populære tørretumblere fra AEG giver enestående vaskeresultater. AEG producerer kvalitetsstærke tørretumblere til konkurrencedygtige priser. Er du på udkig efter en tørretumbler, der giver en effektiv men sikker vask? Så kan du med fordel lade dig inspirere af det store udvalg fra AEG herunder. Sammenlign priserne på de forskellige produkter, så står du stærkere, når du skal vælge en tørretumbler, der passer perfekt til dig. Den nøjagtige tørretid samt energibesparende tumbler gør tørringen lettere og mere praktisk. Med en tørretumbler fra AEG får du en unik maskine, der er skånsom mod miljøet, har et højeffektivt filtersystem og en støjsvag tørring.

...

Tysk kvalitet fra AEG

AEG er et af de tyske mærker, der igennem rigtig mange år har leveret husholdningsprodukter til det danske marked. AEG er kendt for sin høje, tyske kvalitet, og det kommer bestemt også til udtryk, når man ser på deres tørretumblere. AEG har mange forskellige modeller, der er inddelt i tre kategorier: aftrækstørretumblere, kondenstørretumblere og ikke mindst ProSteam.

Aftrækstørretumblerne fra AEG

Aftrækstørretumblerne er kendetegnet ved at være virkelig skånsomme mod tøjet. Som bevis på dette har Woolmark, der er verdens førende til at bedømme uld og behandling af uld, tildelt AEGs SensiDry-modeller et guldcertifikat, der betyder, at maskinerne er rigtig gode til at håndtere tøj af uld. Det er imponerende, for uld er ellers almindeligt kendt for at være temmelig svært at behandle rigtigt – især i maskiner.

De mange forskellige programmer gør det muligt at tørre alle former for tekstiler på den rigtige måde. Fordelen ved en aftrækstørretumbler er også, at der ingen kondensluft slipper ud i rummet, ligesom man kender fra kondenstørretumblere. Sådan én er dog også er værd at overveje, hvis man leder efter en ny tørretumbler.

Kondenstørretumblerne fra AEG

Kondenstørretumblerne fra AEG er nemlig super lette at installere, og egner sig til steder, hvor det ikke er muligt at lave aftræk. Der skal bare tilsluttes strøm, og så er du klar til at tørre dit tøj i din nye tørretumbler. Mere enkelt kan det ikke gøres. ProSteam er AEGs mest innovative tørretumbler. ProSteam er en kondenstørretumbler med en dampfunktion, der betyder, at den kan tørre tøjet uden at krølle det. Der er en AEG tørretumbler, der passer til enhver, uanset hvad man måtte ønske af sin nye tørretumbler.

Filter1

Vis