• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Computer & Software
 3. Computere
 4. Tablets
 5. Lenovo Tablets

Lenovo Tablets

Leder du efter Lenovo tablets? Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste tablet til dine behov. Brug vores nyttige kategorifiltre til at sortere efter pris, funktioner og specifikationer. Du kan nemt sammenligne Lenovo tablets og priser for at sikre, at du får mest værdi for pengene. Læs brugerbedømmelser for at få indsigt fra andre købere og træffe den rette beslutning. Vores omfattende liste af Lenovo tablets gør det enkelt at vælge den model, der passer bedst til din livsstil. Start her for at finde din næste tablet og få den bedste oplevelse med din teknologi.

Filtrer
Produktegenskaber
Kommunikation
Kamera
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Hukommelse
Trådløst
Information om bæredygtighed
Processor
Strømkilde
Mål

99 produkter

Lenovo Tablets Lenovo Tab M11 4GB 128GB 4G 11" (2023)

Lenovo Tab M11 4GB 128GB 4G 11" (2023)

11", Android 13

1.469 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 22 butikker
TABLET

Almindelige spørgsmål

Man skal især overveje, hvor ens behov ligger. Hvis du, for eksempel, bare skal bruge den til at skrive en mail eller to og se noget Netflix, så er det nok mest prisen, batteriet, og hvor behagelig skærmen er at kigge på, som du skal undersøge. Vi har forsøgt at udforme en mini-guide her med ting, som er værd at have i mente, inden du køber en tablet.

Skal den bruges til grafisk design eller tegning?

 • Overvej hvorvidt tabletten har pen-support, eller om du skal gå efter en dedikeret tegne-tablet i stedet. iPads plejer at være ret gode her.
 • Overvej hvor meget RAM tabletten har, da programmer som Photoshop, InDesign og Illustrator kan være drænende.
 • Overvej hvordan billedkvaliteten er. Hvis du laver digital tegning, så skal farverne også være gengivet ordentligt.

Skal tabletten bruges til, for eksempel, at styre dit Sonos anlæg eller andre systemer gennem Wi-Fi?

 • Vær sikker på, at det er en nyere tablet, så alle systemerne kan køre sammen.
 • Overvej især batterilevetiden, da det er alt for træls, hvis tabletten lukker ned på et dårligt tidspunkt.

Skal tabletten bruges af et barn til for eksempel spil og YouTube?

 • Overvej især batterilevetiden
 • Her kan det være en rigtig god idé at prøve tabletten af først, bare for at få en fornemmelse af, hvor nem og elegant den pågældende tablet er at bruge.
 • Overvej, om du skal vælge en tablet med samme styresystem, som din telefon (Android og Android, eller iOS og iOS). Dette er mest i forhold til, så du ikke skal bruge tid på at lære et nyt system at kende, hvis du skal sætte ting op til dit barn.

Den eneste rigtige forskel er faktisk bare operativsystemet. En iPad kører iOS (Apple’s OS) og langt størstedelen af andre tablets kører Android. Du kan også godt få en Windows tablet, hvis det er - men i bund og grund er det bare operativsystemet, der gør forskellen. Selvfølgelig er der også forskel på hardware, både fra producent til producent og fra pris til pris. Typisk er iPads noget dyrere, for eksempel.

Den bedste tablet er den, der passer til præcis dine behov. Der findes et utal af forskellige tablets, med forskellige hardware og software, og det kan være svært at finde ud af, hvilken du bør købe. Vi vil foreslå, at hvis du er på udkig efter en tablet, så enten køb den online hos en forhandler, hvor den nemt kan returneres eller byttes, ellers tag til forretningen og prøv tabletten først. Der er desværre stor varians i kvaliteten på tablets - især hvis modellen er lidt ældre. Vi har dog testet seks populære tablets for dig, så måske vi kan hjælpe dig lidt på vej i vores test.

Tre tips, når du skal købe en tablet

Lad dig ikke nare af et farverigt og nuttet ydre. Hvis en tablet har noget med "kids" i navnet, så lad være med at købe den. Selvom dit barn peger på de sjove tablets, så har de alle (faktisk uden undtagelse) været forældede maskiner med dårlig ydelse til overpriser. Måske kan dit barn arve en gammel tablet? Eller køb i stedet en god tablet, og tilpas den til børn. Det kan du gøre med enten “Family Link” og “Kids Space” til Android eller med “skærmtid” til iPad.

Gaaab! Skal jeg tage stilling til opdatinger? Ja, det skal du, for det er en god indikator for levetiden.
Jo længere din tablet kan opdateres, jo længere kan den bruges. Tablets med Android har længe stået uden opdateringer, men i de senere år er det blevet bedre og bedre. Opdateringer til iPad plejer derimod sjældent at være en problem

Vil du tegne og skitsere på tabletten? Vælg en tablet til pen (stylus). Her kan du se priserne for stylus penne.

Det samme gælder, hvis du vil have et eksternt tastatur til tablet. Her er det vigtigt at sikre, at tastaturet har danske taster.

Det er populært med en tablet-holder til bilen, så ungerne kan se film eller spille mens i kører. En eller anden form for beskyttelse er en god investering, tjek om der findes et tablet-cover til din model.

Annonce