1. Hus og Have
  2. Hus
  3. Møbler

Fatboy

(114)

Tag en finsk designer med en fiks idé og et hollandsk firma med finanserne i orden. Så har du baggrunden for den verdensomspændende succes for Fatboy. Møbelfirmaet er mest kendt for sine overdimensionerede, overordentligt komfortable sækkestole. Sækkestolene blev designet i 1998 af finnen Jukka Setala, og han solgte rettighederne til pengemænd, som satte dem i produktion. I dag er originale Fatboy FATBOY sækkestole nærmest standard-inventar på ungdomsværelser. Sækkestolen fra FATBOY findes i uendelig mange forskellige størrelser, farver og faconer. FATBOY har også andre smarte møbler i sortimentet, som puffer, puder, tæpper, eksklusive hundemadrasser, små borde og solide hængekøjer med fast stel til en lille lur i haven.

...

Fatboy

Fatboy er et hollandsk møbelfirma, som tog sin begyndelse i 1998. I dag er mærket Fatboy berømt over det meste af verden og er i konstant udvikling af nye og smarte produkter. Fatboy er mest kendt for sin originale sækkestol, men har også mange andre lækre og brugbare ting. Fatboy står for en sikker og god kvalitet, hvor der er kælet for designet. Produkterne er sjove og smarte og kan fungere forskelligt i hjemmets mange rum - alt efter ønsker og behov.

Den originale fatboy sækkestol er nok det meste udbredte produkt. Den bruges over alt i smarte teenageværelser og i børneværelser generelt. Også i soveværelset eller i stuen kan den finde sin funktion. Selv udendørs kan den med fordel anvendes, da den er lavet i en udgave med et slidstærkt materiale.

Produkter til det moderne hjem

Et fatboy-produkt kan være prikken over i’et i det moderne hjem. Den praktiske siddepude Avenue fra Fatboy kan placeres lige efter plads og behov. Den kan udgøre en ekstra siddeplads for eksempel omkring sofabordet, og ellers stå dekorativt i stuen. Udendørs i haven eller på terrassen vil en Fatboy Headdemock hængekøje fornøje både voksne og børn. Den er smart og praktisk og yderst behagelig at ligge i. Den er perfekt til at lige og dase i solen eller til en stille stund med en god bog.

Uanset hvilket produkt fra Fatboy, du vælger, kan du være sikker på, at det vil bringe glæde og samtidig have en praktisk funktion i det moderne hjem. Produkterne er lavet i høj kvalitet og i spændende design i et væld farver. Alle Fatboy produkter er skabt ud fra miljørigtige materialer, og er specielt udviklet til lang holdbarhed.

Filter1

Log ind
Bliv medlem