Monster High(362)

Monster High

Monster High er en verden for sig befolket af dukker, der er inspireret af monsterfilm og skrækfilm. Alle er døtre og sønner af figurer som Dracula, Frankenstein, varulve, monstre, zombier osv. De er alle vidt forskellige med hver deres personlighed og interesser.

På Monster High skolen møder du eleverne Frankie Stein, Draculaura, Clawdeen Wolf, Spectra Wondergeist, Lagoona Blue, Cleo de Nile, Deuce Gorgon, Choulia Yelps, Clawd Woolf, Jackson Jekyll, Abbey Bominable, Nefera de Nile, Skelita Calaveras og der kommer hele tiden nye Monster High elever i klassen.

Børnene får hurtigt deres egne favoritter blandt Monster High dukkerne. Og selvom dukkerne ser en smule uhyggelige ud, er de bestemt modebevidste ”Barbier”, der elsker at skifte tøj og tilbehør og følge med moden. Kombinationen af det uhyggelige og det feminine er nok netop en afgørende grund til, at serien er blevet så enormt populær blandt pigerne, der elsker Monster High dukkerne og alle de mange ting, man kan købe med Monster High motiver på.

Udover de mange forskellige Monster High dukker, kan du købe masser af forskelligt tøj og tilbehør til dukkerne. Og til de piger, der bare ikke kan få nok af Monster High, er der håb forude, for man kan få stort set alt med Monster High på.

Du kan finde Monster High produkter i mange forskellige prisklasser, så der er gode muligheder for både at finde den store gave og de mindre, lidt billigere gaver, for eksempel til fødselsdagsfesten hos klassekammeraterne. Eller måske er det lommepengene, der skal veksles til lidt nyt fra Monster High verdenen.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem