Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bruder: Just like the real thing

Bruder er kendt for sine traktorer, lastbiler, entreprenørmaskiner og alverdens andre køretøjer, der er lavet som tro kopier i ministørrelse af de voksnes rigtige køretøjer. Det er flotte ting, hvor alle detaljerne er med. Samtidig er det legetøj i en kvalitet, der kan tåle at blive leget med uden, at det går i stykker. Og da det er lavet i kraftig og holdbar plast, kan det holde til både indendørsleg og udendørsleg.

Bruder er en velrenommeret tysk legetøjsproducent, der har lavet kvalitetslegetøj i mange år. I mere end 70 lande verden over kan man i dag finde Bruder legetøj på hylderne i legetøjsbutikkerne.

Filosofien i det familieejede firma er, at det legende barn skal være i centrum for hvert eneste produkt, som Bruder laver. Sloganet ”Just like the real thing” fortæller noget om Bruders fokus på detaljer og akkuratesse – man vil lave legetøj, der er ligesom de rigtige ting.

I Danmark er Bruder mest kendt for sin flotte Pro-serie med lastbiler, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner. I serien finder du lastbiler, brandbiler, skraldebiler og entreprenørmaskiner som gravemaskine, gaffeltruck, asfalttromle, dumper, rendegraver, bulldozer, bobcat osv. Bruders forskellige traktorer er også velkendte hos mange børn og forældre. Her finder du mærker som Claas, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, Deutz, New Holland og endda en Lamborghini traktor.

Bruder har mange forskellige vogne, som du kan spænde efter traktoren. Tipvogne, tankvogne, trailere og næsten alt, hvad du kan forestille dig inden for landbrugsmaskiner. Der er også masser af forskelligt tilbehør på programmet. Figurer, ekstra hjul, paller, halmballer, træstammer og meget andet.

Ud over køretøjer laver Bruder også bygninger, dyr og figurer, som kan indgå i legen, når barnet leger den lille landmand, den lille entreprenør eller noget helt andet.

Flot og imponerende ser det alt sammen ud, så det er ikke så underligt, at legetøj fra Bruder optræder på mange drenges ønskelister.

Filter1

Vis