Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Baby Born

I mere end 20 år har BABY born været fast inventar på pigeværelserne, der nærmest kunne se tomme ud uden den lille BABY born. Og det er der en helt særlig grund til. BABY born kan nemlig noget, ingen andre dukker kan – de kan nemlig opføre sig som rigtige børn.

BABY born har 8 forskellige funktioner, der gør legen meget mere autentisk. For det første kan den drikke. Man kan købe en lille sutteflaske til sin BABY born, og så kan dukken indtage vand fra den. Det betyder selvfølgelig også, at vandet skal ud igen, og derfor kan barnets BABY born også tisse, så man skal skifte bleen på den. På samme måde kan BABY born bruge en potte. Derudover kan man få en særlig BABY born grød, som dukken kan mades med, og på den måde kan barnet virkelig sørge for sin BABY born, præcis som en mor sørger for sit barn.

Deri ligger det også, at BABY born kan bevæge både arme, ben og hoved på samme vis, som rigtige babyer bevæger kroppen. Desuden er BABY born i stand til at græde tårer, så barnet kan vise dukken omsorg, når den er ked af det. Og BABY born er også lavet på en måde, så det ikke er noget problem at bade dukken med sæbe og vand, hvilket kun gør legen sjovere. Sidst men ikke mindst kan BABY born lukke sine øjne og falde i søvn, så barnet virkelig kan føle, at BABY born er blevet puttet.

Alle disse egenskaber gør dukken til noget helt særligt. Den har fået menneskelige evner, og det gør legen med den til en stor oplevelse for barnet. Børn efterligner det, som deres forældre gør, og i legen med BABY born har de masser af muligheder for at prøve det af, som de har set, at deres forældre gør. På den måde stimuleres barnet, og det udvikler sin fornemmelse for omsorg, hvilket er en gave resten af livet.

Filter1