Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Flexi-Trax

3..2..1.. Ræs! Flexi-Trax sikrer børnene flere timers sjov og stimulerende leg. Med hundredevis af Flexi-Trax banestykker, kan børnene skabe uendelige, fleksible baner gennem hele værelset. Under reolen, henover sengen og rundt om bordbenene. Flexi-Trax er fleksibelt og holdbart, så de lange baner ikke knækker over. Det er kun børnenes grænseløse fantasi, der sætter grænser, så alt kan lade sig gøre med en Flexi-Trax bane.

Gennem banens sjove og spændende sving, kører racerbiler, ambulancer og store lastbiler. Udover de skønne og farverige Flexi-Trax racerbiler, som hører med standardpakken, kan man også købe de Flexi-Trax biler, som børnene kender fra deres eget univers. Flexi-Trax har indgået et nyt samarbejde med Disney, som betyder, at man købe Lynet McQueen, Bumle og Finn McMissile i lynhurtige Flexi-Trax udgaver, som børnene vil elske at se suse gennem værelset.

Andre nye Flexi-Trax racerbiler kommer med lysende forlygter. Sluk lyset, og I kan kun se de gule forlygter, der ræser med fuld fart rundt i mørket. Mange Flexi-Trax biler kører på genopladelige batterier. Efter en ”optankning” er de klar til endnu flere timers sjov. Andre er radiostyrede, og kan styres gennem en Flexi-Trax håndkontrol.

Det er nemt at købe de billige Flexi-Trax banestykker, så børnene kan få lov til at bygge videre på deres fantastiske racerbane. Banestykkerne kan sættes sammen i alverdens forskellige kombinationer, så børnene får virkelig trænet deres kreativitet, når banerne skal udbygges. På en lang Flexi-Trax bane er der plads til mange biler, så flere børn kan lege sammen rundt om den vilde racerbane.

Til de billige Flexi-Trax baner kan man også købe Flexi-Trax ekstraudstyr, som kan gøre legen endnu sjovere. Med små bropiller, kan børnene lade banen fortsætter over sig selv i utallige sløjfer og cirkler, og med automatiske vendestykker skifter bilen pludselig køreretning og suser baglæns.

Flexi-Trax er legetøj med endeløse muligheder, som stimulerer børnenes fantasi og træner deres motorik. Her er flere timers sjov underholdning, som børnene kan nyde alene, sammen med forældrene eller gode legekammerater.

Filter1

Vis