1. Start
  2. Bedst i test

Opdateret  

BB- & CC-Cream: 6 produkter i test

PriceRunner

Er du træt af at bruge et helt arsenal af produkter til din makeup? Så vil en BB- eller CC-cream være helt perfekt. Vi har testet flere produkter fra blandt andet Garnier, BareMinerals og L'Oreal Paris. Læs med og se, hvem der er bedst i test og hvilken BB eller CC creme, der har god dækkeevne, er fugtgivende og fungerer godt som underlag til make-up .

Test af BB- & CC-Cream: Her er eksperternes favoritter

Sådan udførte vi testen

Vores tests er udført af uafhængige eksperter samt afspejler testredaktørens ærlige og objektive holdning.
Udvælgelsen af testede produkter og selve testresultatet udføres uden påvirkning af producenter, butikker eller andre interne/eksterne parter.

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

I vores test af BB og CC-creams har vi ladet makeup-artister og nogle almindelige forbrugere teste produkterne. Nedenstående parametre har dannet grundlag for karakteren, der gives ud fra den samlede oplevelse af produkterne:

  • Dækkeevne: Har produktet hududjævnende egenskaber? Hvor godt dækker produktet pigmentpletter og bumser? Bliver den optaget i huden, eller lægger den sig som et lag?

  • Fugtgivning: Kan produktet anvendes til både fed og tør hud? Er fugtgivningen tilfredsstillende?

  • Holdbarhed: Bliver produktet siddende hele dagen? Er det godt som underlag til andre makeup-produkter?

  • Konsistens og duft: Hvor let er produktet at påføre? Hvor drøjt er produktet? Dufter det af noget?

Testpersonerne har forskellige hudtyper og farvetone. Produkterne er anvendt som beregnet, har siddet hele dagen og er benyttet i forskellige vejrforhold. Endelig har vi sammenlignet testparametrene med produkternes pris og derefter udpeget testvinderen.

Vi har testet et udpluk af markedets populære cremer. Sammenlign priser og find tilbud på BB-Creams på PriceRunner.

1. Klairs Illuminating Supple BB Cream - BEDST I TEST BB-CREAM

BB-cream med hyaluronsyre der giver et utrolig flot resultat og er cruelty free

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ 40ml

Lad os sætte en ting på plads med det samme: Mange mærker påstår, når de blot tilbyder én nuance af et produkt, at farven tilpasser sig og dermed kan bruges til alle hudtoner. Det lyder for godt til at være sandt, og gæt en gang – det er det også.

Det skrabede udvalg af nuancer er ekstra påfaldende indenfor BB Creams, og påstanden om, at farven passer til alle, er derfor også ekstra almindelig.
Klairs Illuminating Supple BB Cream passer ikke til alle, men hvis den passer til dig, kan du nyde godt af et rigtig godt produkt.

Fugtgivende BB Cream

Her er det hverken nødvendigt med specialteknikker eller redskaber, for det er nemmest bruge fingrene til at tage dette produkt på. Resultatet bliver et mellemlag, som effektivt dæmper røde ujævnheder, samtidig med at porerne bliver mindre synlige.
Dette skyldes måske ingrediensen niacinamid, som ikke blot hjælper med at beskytte huden, men også kan påvirke synligheden af forstørrede porer.

Formlen føles virkelig fugtgivende og indeholder ganske rigtigt hyaluronsyre, der binder fugt i huden. Det gør også, at denne BB-cream heller ikke fremhæver eventuel tørhed på overfladen.

test-bbcream-klairs

Beskytter mod solen

Samtidig med at Illuminating Supple BB Cream både føles og ser godt ud på huden, beskytter den effektivt mod UV-stråler med sin høje SPF på 40. Og som om det ikke var nok, så er den oven i købet helt cruelty free.

Cremen kommer i en plastictube med skruelåg og lille åbning. Det gør den nem at dosere sparsomt. Rigtig hensigtsmæssigt, da dette produkt er rigtig drøjt og holder længe. Endvidere er tuben pænt nok til at stå fremme på hæderspladsen på badeværelseshylden.

Fugtgivende, beskyttende og rigtig pænt resultat. Havde Illuminating Supple BB Cream bare kunnet fås i flere nuancer, havde vi vovet pelsen og kaldt den helt fejlfri.

Utrolig pænt resultatindeholder både hyaluronsyre og niacinamidcruelty free
Det kan ikke forsvares kun at tilbyde en nuance

Prissammenligning

Sammenlign priser

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream 40 ml

171 kr.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream 40ml

199 kr.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream (40ml)

216 kr.

2. IT Cosmetics Your skin but better CC+ - BEDSTE PREMIUMVALG

En CC Cream der dækker effektivt og ligger fint på huden

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream SPF50+ Light Medium

Your skin but better CC+ fra IT Cosmetics er muligvis en af de mest omtalte CC-cremer, der er kommet på markedet de seneste år. Forventningerne var således i top, da vi skulle teste dette produkt.

En CC-creme med en tyk formular

Dette er en CC-cream med en lidt tykkere konsistens end mange lignende produkter. Et eller et par pump med den praktiske pumpetube er rigeligt, i hvert fald hvis man ønsker et lidt lettere resultat. Men er det i stedet en heldækkende finish man går efter, kan man sagtens bygge op med lidt mere creme.

Så fleksibel er IT Cosmetics Your skin but better CC+ nemlig, og det er nemt selv at styre slutresultatet. Det kan tage nogle forsøg at finde den rigtige mængde at arbejde med. Hvor dækkende denne creme bliver, afhænger af hvor meget produkt man bruger.

CC står for color correcting eller color control, og her leverer IT Cosmetics virkelig strålende resultater. Røde variationer i huden dækkes rigtig effektivt, uden at finishen føles som kager på huden. Ikke nok med at cremen dækker, den er også fyldt med ingredienser som hyaluronsyre, niacinamid, kollagen og peptider i en fin blanding, som giver huden gode forudsætninger for generelt velvære.

Svært at få en god finish på tør hud

Finishen bliver imidlertid ikke altid som vi håbede, så der er lidt tilbage at ønske. Hvis man for eksempel har tør hud, må man ikke glemme at smøre sig ind på forhånd. Denne CC Cream har ellers en tendens til at fremhæve tørre partier, så man ikke få den perfekte finish, som Your skin but better ellers leverer.

Det relativt brede udvalg af nuancer kombineret med den utrolig effektive dæmpning af røde toner i huden gør dog dette til en meget tryg og alsidig CC cream, selvom den er lidt svær at arbejde med.

Høj dækningsgrad og holdbart resultat
Fremhæver tørre partierret svær at arbejde med

3. Lumene CC Color Correcting Cream – BEDSTE CC CREAM

Et fantastisk jævnt resultat helt uden besvær

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream SPF20 Medium

Lumene CC Color Correcting Cream er et letanvendt produkt, som giver et pænt og naturligt resultat på et øjeblik.

Lumenes creme lever op til sit navn ved at korrigere farve. Den udjævner hudtonen effektivt og skjuler rødmen på en naturlig måde. Dette produkt er let at påføre, og man kan sagtens bruge hænderne, selvom en pensel griser lidt mindre.
Ved hjælp af en pensel eller en beauty blender bliver resultatet desuden lidt hurtigere jævnt, og alle minutter sparet om morgenen er guld værd.

Gennemtænkt nordisk

Lumenes CC cream sidder godt hele dagen og virker samtidig fugtgivende. Lumene, som er et finsk mærke, er kendt for at benytte nordiske ingredienser.

Også i denne CC cream finder vi blandt andet udtræk af tyttebær og nordisk kildevand på ingredienslisten. Tyttebær er rige på antioxidanter, en vigtig ingrediens til at beskytte huden mod frie radikaler og samtidig hjælper med at udjævne hudtonen. Kildevandet er en ingrediens, som skal genfugte huden.

Den største fordel ved Lumene CC Color Correcting Cream er, at den er så nem at bruge. Uanset påføringsmetoden giver den et rigtig pænt og jævnt resultat. Lige pludselig føles morgenrutinen meget lettere.

Jævnt og pænt resultatdækker rigtig godtletanvendt formel
Hvis man er tørkan den fremhæve tørre partier

4. L’Oréal Nude Magique 5-in-1 BB cream

Giver en frisk finish til en lav pris og indeholder spf 20

L'Oréal Paris Nude Magique SPF12 BB Cream Medium

Nude Magique BB Cream fra L'Oréal lever virkelig op til sit navn. Produktet giver en naturlig og ensartet finish, der føles fjerlet på huden. Cremen er drøj, men samtidig let i konsistensen, og resultatet bliver fugtigt og glat efter påføring.

Fås i tre nuancer og dufter godt

Nude Magique 5-in-1 BB cream fås kun i tre nuancer, men tanken er, at den tilpasser sig hudens egen tone. Inden cremen kommer i kontakt med huden, er den hvidlig, men når den arbejdes ind, skifter den farve.

Duften er god, men stærk. Er man følsom over for lugte, kan dette virke irriterende.

God til let finish om sommeren

L'Oréal Nude Magique dækker ikke så godt, men det er også angivet på emballagen. Dækningsgraden angives at være lav til middel. Med tanke på dette, så får man, hvad man kan forvente.

Som et sommerprodukt til en naturlig og let finish fungerer denne BB-cream fint. Det er også et stort plus, at den har SPF 20.

Den lave pris kombineret med det friske resultat gør L'Oréal Nude Magique 5-in-1 BB cream til et produkt, hvor man får meget for pengene.

Billiglet konsistensspf 20
Stærk duftfå farver

5. Holika Holika Moisturizing Petit BB

En letanvendt base med integreret solbeskyttelse

Holika Holika Moisturizing Petit BB Cream SPF30 РА++ 30ml

Holika Holika Petit BB kommer i flere forskellige varianter – vi har testet den med genfugtende hyaluronsyre, som har fået tilføjet ”moisturizing” i navnet.

Let formular, der dækker røde misfarvninger

Dette er en BB-cream, der er meget nem at påføre, fordi formlen smelter ned i huden, og det er enkelt at få et jævnt og pænt resultat.

Når man først påfører den, kan man nemt tro, at formlen er for let til at skjule røde misfarvninger i huden. Det viser sig dog, at den faktisk løser opgaven glimrende.

Huden ser mere jævn ud, og røde misfarvninger fra, eksempelvis, bumser skjules godt under Holika Holika Moisturizing Petit BB.

Det store spørgsmålstegn er ved farven. Det er simpelthen ikke rigtigt, at en farve passer til alle. Hvis man ikke er lys, vil denne creme sandsynligvis slet ikke passe.

Den høje solfaktor er et stort plus

Ekstra plus for, at denne BB-cream har solbeskyttelsesfaktor 30. Det er ganske vist ikke nok bare at tage solcreme på om morgenen, hvis man skal være ude i solen hele dagen. Men skal man bare frem og tilbage fra arbejde, kommer man langt med integreret solbeskyttelse.

Holika Holika Moisturizing Petit BB er en BB-cream, der føles behagelig på huden, beskytter mod solen og dækker misfarvninger. Men har man ikke en lys hudtone, er farven ikke optimal.

Let at påføregod dækningindeholder spf 30
Ikke noget farveudvalg at vælge imellem

6. Garnier Miracle Skin Perfect BB Cream

Billig BB-cream med fugtgivende virkning, der fungerer godt for personer med tør hud

Garnier Anti-Ageing BB Cream Medium

Garniers BB Cream var en af de første på det europæiske marked og er det billigste produkt i testen. Konsistensen er ret tyktflydende og lidt olieagtig. Cremen er let at smøre på og føles behagelig og fugtgivende i ansigtet.

Tendens til at lægge sig i de fine linjer

På huden giver den en lav til middelhøj dækning, men har desværre en tendens til at lægge sig i tynde striber.

Garnier Miracle Skin Perfect BB Cream blev modtaget bedst af testpersoner med tør hud, da de oplevede, at den var det mest fugtgivende af produkterne i testen.

Den lidt mere cremede formel var dog ikke lige så populære hos testpersoner med normal til fed hud, da den gjorde produktet mindre holdbart uden brug pudder som supplement.

Et andet minus er, at Garnier Miracle Skin Perfect BB Cream kun fås i to nuancer, light og medium, så det kan være svært for mange at finde en farve, som passer.

God prisvirker meget godt på tør hud
Lidt for olieagtig for federe hudtyper

Mere om BB-Cream

BB-cream betyder Beauty Balm Cream eller Blemish Balm Cream, og produktet stammer fra Asien, hvor denne type foundationcremer længe har været et almindeligt indslag i makeup-rutinen.

For at et produkt skal kunne kaldes BB-cream, kræves at det har flere forskellige funktioner, hvor de almindeligste er solbeskyttelse, glans, fugtgivning og primerfunktion. BB-creams fås i dag i flera forskellige former, men alle de testede er i cremeform.

BB-creams kan påføres enten med fingrene, svamp eller med pensel alt efter det ønskede resultat.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os