Vandrerygsække

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Til en dagstur er det ofte nok med en taske på 25-35 liter, men til længere ture er det godt med en større taske. Hvad leder du efter?
Filtrer
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

1000+ produkter

Vandrerygsække Salomon Trailblazer 20 - Black
-49 kr.

Salomon Trailblazer 20 - Black

Vandrerygsæk, 20L, Syntetisk materiale, Polyester, Hofterem, Brystrem, Støtte til væskesystem

448 kr.399 kr.

4,0

VANDRERYGSÆK

Almindelige spørgsmål

Til vandreture anbefales normalt en rygsæk på 60 liter. Men det afhænger naturligvis af, hvor lang vandreturen bliver. Hvis du skal ud på en meget lang vandretur, hvor du har brug en masse udstyr, findes der rygsække, der kan rumme op til 120 liter. Men husk, at jo større rygsækken er, desto tungere bliver den. Det er vigtigt at vælge en rygsæk, der passer til din fysik.

Grundprincippet er at pakke de ting, du har brug for i løbet af dagen, øverst i posen. Ting, du kun har brug for, når det er tid til at slå sig ned om aftenen, kan du pakke længere nede. Men sørg for, at du har tørre sokker, mad og andre fornødenheder tæt på toppen. På denne måde behøver du ikke pakke din taske om flere gange om dagen.

Skulderstropperne skal strammes, så din rygsæk sidder tæt på din ryg. Når du har gjort det, kan du justere ryglængden. Hoftebæltet skal sidde på hofterne, da det er her, det meste af vægten skal være. Sørg for at justere din rygsæk, inden du tager afsted. Test-pak og test-bær den, så du inden dit eventyr ved, hvordan det føles, når den bæres korrekt.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os