Denver tablets

Denver producerer en række tablets, som alle anvender Android som styresystem. Du kan vælge en størrelse, som passer dig – fra den mindste på 7” til den største på 13,1”.

Skærmene på Denver tablets er alle touchskærme med Multi-touch funktion, så du f.eks. kan formindske og forstørre billedet med to fingre. Opløsning på skærmene går fra 800x480 pixel for de mindste tablets til 1200x800 pixel for de største. En indbygget sensor sørger for at skærmen roterer automatisk med din bevægelse, så du ikke behøver at vende hele din tablet.

Denver tablets arbejder med enten Single, Dual eller Quad Core CPU. Du kan finde dit behov for hastighed og ydelse dækket ved valg af model. De forskellige størrelser findes med flere typer processorer, så du er ikke afhængig af at vælge en stor tablet for at få en god ydelse.

Du kan vælge en tablet med hukommelse fra 512 MB til 1GB. Modellernes lagerkapacitet går fra 4 til 16 GB, og der er mulighed for at udvide med eksternt micro SD kort. Batteriet i Denver tablets varierer med en kapacitet på mellem 2400 mAh til 6000 mAh.

Alle Denver tablets er udstyret med et frontkamera fra 0,2 mp til 0,3 mp og bagkamera på 2mp. Du har gavn af kameraet på forsiden til f.eks.at bruge Skype, og med kameraet på bagsiden kan du sikre dig flotte billeder af dine oplevelser.

To modeller leveres med indbygget 3G, mens de øvrige tablets understøtter 3G ved en ekstern dongle. Donglen følger ikke med ved køb af en tablet. Alle modeller kan tilsluttes micro USB og hovedtelefoner. De fleste modeller har integreret en Bluetooth funktion, så du kan synkronisere til dine andre enheder. Enkelte modeller har desuden indbygget GPS.

Denver har sørget for Google Play til alle tablets, så du let kan tilgå mange apps og spil. Denvers tablets understøtter de fleste video-, musik- og foto-filer samt e-bøger.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis