Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Panasonic Digitalkameraer

Produkter

(80)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Panasonic

Panasonic er den førende producent inden for en lang række forskellige teknologier ved digitale kameraer. Panasonic har specielle og unikke produkter, som skiller sig ud med både størrelse og funktioner. Hos Panasonic findes både spejlrefleks- og kompakte kameraer, der gør det let at udfolde sine kreative sider uanset om man er uerfaren eller har fotograferet i mange år. De avancerede automatiske funktioner gør det muligt for selv personer uden kendskab til fotografi at tage gode billeder.

Panasonic er udvikleren af verdens mindste kamera med udskifteligt objektiv, som gør det muligt at kombinere billedkvalitet og muligheder fra et normalt spejlreflekskamera med mobiliteten fra et kompakt kamera. Den smarte model findes i mange udgaver med forskellige funktioner alt efter, om der lægges vægt på responstiden, videooptagelsen, de kunstneriske funktioner eller designet. Brugervenligheden forbedres af Touch-skærme og drejelige displays. Panasonic har ydermere lanceret kameraet med den hidtil hurtigste autofokus og kombineret med superzoom funktionen, garanterer det muligheden for det perfekte billede taget i det helt rigtige øjeblik, uanset om det er et stillbillede eller en video.

I Panasonics serier af kompakte digitale kameraer er der fokus på enkelthed og anvendelighed igennem den nyeste teknologi. Serien af udendørskameraer kombinerer holdbarhed og kuldebeskyttelse med vand- og støvtæthed, hvilket giver et holdbart kamera, som er perfekt til at forevige dine friluftsoplevelser i super billedkvalitet og Full-HD. Panasonic har også kombineret deres superzoom funktion med en række forskellige kompakte kameraer. Det stilfulde og moderne design med touch-skærm danner ramme om den fantastiske zoom-teknologi som sammen med de mange kreative funktioner ligger grundlag for et kamera designet til at skabe kunst.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem