Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Canon digitalkamera

Canon har kameraer for både nye fotografer, de mere garvede hobbyfotografer og dem som bare har brug for et kamera til de mindeværdige øjeblikke i livet. Canon tilbyder et udvalg i såvel kompakte som spejlreflekskameraer, og de er alle designet med detaljer, som gør produkterne meget målrettede og personlige.

Inden for digitale kompakte kameraer har Canon en stilfuld og elegant serie, som kombinerer godt design med alt den førende teknologi Canon har at byde på. Samtlige af modellerne findes i flere farver og er lavet i et stilrent design med holdbare kamerahuse i metal, og flere af dem har også touch-skærm. Kameraerne kan alle optage og de fleste af dem i Full-HD kvalitet, der kombineret med en imponerende mulighed for skarpe optagelser i selv lav belysning, gør det nemt at gemme alle de gode minder.

Canons anden serie af kompakte digitale kameraer er for de praktiske, de aktive og dem der stiller krav til funktioner. Her finder du både halv- og helkompakte kameraer med fuld manuel tilstand og RAW, hvilket gør det muligt for alle at tage professionelle billeder. Her findes både kameraer med vidvinkel, Full-HD optagelse og knivskarp billedkvalitet. Kameraserien byder også på et kamera til friluftslivet, som er støv- og vandtæt, stødsikkert og med knapper og programmer designet specielt til udendørslivet.

Canons spejlreflekskameraer er kendetegnede ved Canons førende teknologi, som er designet til at kunne kombineres med det øvrige udstyr som brugeren ønsker. Kameraernes funktioner varierer fra kameraer med mange indstillinger for den kræsne fotograf, som giver mulighed for helt unikke billeder og til kameraer med uovertruffen videokvalitet med mulighed for tilslutning af eksterne mikrofoner, så ingen detaljer af lyden går tabt.

Filter1

Vis