Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Nerf Legetøj

200+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet
Profilbillede
Malli ·Kategoriansvarlig for Legetøj

Det populære skumgummivåben: Nerf

Legetøjsmærket Nerf er særligt kendt for dets våben. Mange af Nerf-produkterne er forskellige slags geværer, der skyder med skumkugler i forskellige farver, størrelser og former. Våbnene er perfekte til drengelege, hvor man skal skyde på hinanden, da kuglerne er bløde, men det stadig er sjovere rent faktisk at skyde noget på modstanderen end bare at lade som om.

Med de mange forskellige skydevåben fra Nerf er der ingen tvivl om, at drengene hurtigt vil kunne konkurrere i, hvem der har det bedste. På internettet eller i legetøjsbutikkerne kan man købe masser af billige Nerf-våben, og nogle af dem kan skyde helt op til 22 meter.

Nerf arbejder med meget forskellige designs af deres skydevåben. Dette ses i de forskellige Nerf-våben, man kan købe, hvor nogle har en roterende cylinder med ammunition, mens andre kan skyde 2 skumskiver på samme tid, mens et helt tredje skyder skumdartpile af sted mod modstanderen. Når nu man kan købe så mange forskellige skydevåben af mærket Nerf, er det naturligvis også en mulighed at købe vandgeværer. Og her starter den gode leg med den kendte Super Soaker, der skyder op til 7,6 meter, så børnene kan starter vandkrigen selv fra lang afstand.

Derudover har Nerf også lanceret et Lazer Tag legetøj, der ved hjælp af opkobling til en iPhone eller en iPod Touch kan bruges til at spille Lazer Tag.

Som sagt er våbnene Nerfs mest udbredte vare, men man kan faktisk også købe forskellige skumbolde fra Nerf. Det er bolde, der ligner amerikanske fodbolde eller almindelige fodbolde, men er lavet i skum, så de er nemme at håndtere.

Alt i alt giver Nerf børnene masser af muligheder for at lege, hvad enten det er varmt nok til vandkrig, eller en helt almindelig dag, hvor børnene kan gå i krig mod hinanden med hver deres Nerf-våben.