Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Tefal Optigrill GC702D

Tefal Optigrill GC702D

Elektrisk grill, Bordgrill, Grillplade, Drypbakke, Aftagelige plade, Justerbar termostat, Tåler opvaskemaskine, Låg, Lukket låg
Flere egenskaber
Fra 889 kr. til 1.971 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Denne smarte OptiGrill gør det let for dig at blive en mesterkok, uanset hvad du skal stege i hjemmet.

Tefal OptiGrill GC702D16 er det nyeste inden for markedet for hjemmegrill. Den giver et fantastisk grillet resultat, uden at du behøver at være en dygtig kok, og uden at du behøver kul, grillstarter eller noget som helst. Med denne fantastiske maskine er alt hvad du behøver at gøre at smide kødet på grillen og trykke på startknappen, så kan du glæde dig til at få et lækkert grillet resultat, der smager som hvis det kommer direkte fra den udendørs grill.

Med Tefal OptiGrill kan du forlænge den korte grillsæson i Danmark og grille året rundt uanset vejret. Den er nemlig lille og smart og kan stå på køkkenbordet indenfor. Derfor kan du altså trodse vejrguderne og lave lækkert grillet mad hver eneste dag, hvis du skulle ønske det. Med det smarte lille design får du mest muligt ud af din grill, da den har en stegeoverflade på hele 600 cm2, men stadig ikke fylder meget at have stående i køkkenet.

Det bedste ved grillen er, at man ikke behøver at have nogle kokkeegenskaber for at blive en mesterkok. Der er allerede indbygget forskellige grillfunktioner, så alt du behøver at gøre er at trykke på et par knapper alt efter, hvad du skal grille, og så får du et perfekt resultat hver eneste gang. Uanset om du gerne vil have din bøf rød, medium eller well-done, så sørger din nye Tefal OptiGrill for at give dig et godt resultat. Den er nemlig udviklet med specifikke funktioner, der passer afhængig af typen af kød eller fisk.

Når du først har valgt, hvad det er der skal grilles, så sørger din Tefal OptiGrill for resten. På grillen er der en indbygget stegeindikator, der registrerer, hvor tykt kødet er, og hvor gennemstegt det er, så du altid kan tage det ud, når det netop er perfekt efter din smag.

En lækker detalje ved denne nye hjemmegrill er også, at den har smarte stegplader, der er belagte med Tefals non-stick belægning, som gør at du ikke behøver at anvende noget fedstof til dit kød. Du kan altså få sundere kød og en grill, der kræver mindre vedligeholdelse. Pladerne tåler også opvask, så de er lette at tage af og rengøre, når det skulle blive behov for det.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnOptigrill GC702D
Produktegenskaber
GrillmodelElektrisk grill
TypeBordgrill, Grillplade
EgenskaberAftagelige plade, Drypbakke, Justerbar termostat, Låg, Tåler opvaskemaskine
Totale effekt (elektrisk)2000 W
Bredde: Primære Grill33.0 cm
Dybde: Primære Grill20.0 cm
Grill flade varianterSammenfoldelig
LågLukket låg
SidebordUden
Ramme materialeStål
BelægningNon-Stick
Tilgængelige farverMetal, Sort
Størrelse
Dybde34.5 cm
Bredde36.5 cm
Højde18.0 cm
Vægt5.2 kg
Favorit
Prisalarm