Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Morsø Grill

Relaterede butikstilbud

Morsø ildtang

Morsø ildtang

Kort beskrivelse Morsø Ildtang gør det nemt at styre sin pejs fra en behagelig afstand. Ildtangen erf remstillet i sort pulverlakeret stål, som er velegnet til håndtering af brænde, da man let kan flytte rundt på det med tangen. Tangen kan nemt ophænges i den medfølgende ring. Ildtangen måler: 15 cm x 52 cm.
200 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Jiko ildsted

Morsø Jiko ildsted

Kort beskrivelse Stilren, moderne og råt design Morsø Jiko er et bålsted, der kan bruges til ren æstetisk og hyggelig ild eller kan ved hjælp af Morsøs udstyr bruges til madlavning. Ved hjælp af en grillrist kan der laves mad over ilden. Jikoen er lavet i sortmalet støbejern og vejer 13 kg. Rist medfølger ikke.
995 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ PICOLLO COVER

MORSØ PICOLLO COVER

Kort beskrivelse Skræddersyet beskyttelse Coveret giver optimal beskyttelse mod vind og vejr. Coveret er lavet af vandtæt og UV-beskyttende polyester, der sikrer modstand mod det danske vejr. Coveret holdes på plads af en indsnøring nederst. Vaskes i hånden eller med 30 ° vaskemaskine. Brug ikke skyllemiddel.
400 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ GRILL 71 - STØBEJERNS GRILL MED RIST

MORSØ GRILL 71 - STØBEJERNS GRILL MED RIST

Kort beskrivelse Morsø Grill 71 er en klassisk støbejerns grill, som blev designet i 1971 af Morsø Jernstøberi. Grillen er lavet i sort emaljeret støbejern med skærm og søjle i rustfrit stål. Risten er lavet i støbejern, derfor fordeles varmen på hele stegefladen samtidig med, at risten holder sig varm længe. Desuden får kødet de karakteristiske grill riller. Et godt råd når du steger på støbejern er, at lade kødet blive liggende indtil det 'selv slipper', på den måde undgår du at kødet sætter sig fast på risten, og gør rengøringen besværlig. Grillens diameter er 33 cm og højden kan justeres fra 51-65 cm. Grillen vejer 13,5 kg og leveres usamlet. Grilristen rengøres med varmt vand, og kan evt efterbehandles med olie. Støbejern bør være helt tørt, inden det sættes væk.
2.195 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø stegeplade og pizzasten

Morsø stegeplade og pizzasten

Kort beskrivelse Fler funktionalitet Vetroen giver mange muligheder. Den kan bruges som en stegeplade i grillen eller ovnen, og passer perfekt i størrelsen til en pizza fx. Vetroen er lavet i et flot mørkt keramisk glas, der kan tåle op til 500 ° C, men også være et flot servingsfad, der passer ind i Morsøseriens moderne og rå look. Madlavning - Hvilke begrænsninger? Madlavning med vetroen giver uendelige muligheder. De oplagte muligheder er pizza og stegning af kød, men der kan gøres langt mere. Vetroen skal tænkes som en normal stegepande, derfor kan alt fra svitsning til bagning klares. Derfor giver Vetroen mange muligheder for dig. Tåler opvaskemaskine. Måler 34cm i diameter.
500 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ MEDIO GASGRILL COVER

MORSØ MEDIO GASGRILL COVER

Kort beskrivelse Forlæng levetiden af din gasgrill Coveret er fremstillet i sort, vandtæt og UV-beskyttet polyester og beskytter gasgrillen mod vand, rust og sollys. Dette forlænger levetiden af din grill. Det passer også på den, så den ser flottere ud. Med indsnøring der holder coveret på plads, sikres coveret så det ikke flyver af i vind. Vaskes enten i hånden eller i vaskemaskinen ved 30°. Brug ikke skyllemiddel, da det kan blege coveret.
500 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ CULINA GRILLPINCET

MORSØ CULINA GRILLPINCET

Kort beskrivelse Grillpincet i rustfri stål En flot grillpincet udført i et flot og elegant design med et moderne look. Grillpincetten er perfekt til enhver grill. Pincetten måler 45cm i længden.
350 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ TERRA UDEBORD

MORSØ TERRA UDEBORD

Kort beskrivelse Morsø Terra udebordet til udekøkkenet og til Forno. Med de to borde fra Morsø Garden og Terra har du byggeelementerne til det fleksible udekøkken. Terra-udebordet er, kvadratisk bord (b.60 x d.60 x h.81 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terrasser og altaner. Bordet er den perfekte base for Morsø Forno, der er god plads til optændingsbrænde, samtidig er det elegante og stilrene bord egnet som supplerende serverings- & anretterbord. De små robuste hjul gør det nemt at flytte bordet – ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål. Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng til forskelligt grillredskaber. Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade. Materiale: Rustfrit stål Farve: sort Mål i cm (B x H x D): 60×81×60 Vægt: 40 kg
3.000 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø udstyrspakke 2

Morsø udstyrspakke 2

Kort beskrivelse Røgelse og alt andet I pakken får du følgende udstyr til en skarp pris: ✔ Smokeeper ✔ Ovndør ✔ Askeskraber ✔ Tuscan ✔ Cover ✔ Handske(r)
2.095 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø grillhandsker

Morsø grillhandsker

Kort beskrivelse Et must-have til betjening af din Morsø grill Et must-have til din Morsø grill er en grillhandske fra Morsø, der er beregnet til den høje temperatur, der er tæt ved flammerne. Betjen sikkert og nemt dine redskaber, når du bruger din udeovn.
150 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ SMOKEEPER

MORSØ SMOKEEPER

Kort beskrivelse Forbedr din røgning Smokeeper er designet til at du kan få det maksimale ud af din røgning på din Forno og grill forno (II). Smokeeper lægges på skorstenen, hvor den passer ned i, så røgen forbliver i ovnen. For at opnå det bedstre resultat burde den bruges sammen med en dør . Smokeeper kan varmt anbefales, hvis du ønsker at få mere ud af din Forno .
150 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

morsø askeskraber

morsø askeskraber

Kort beskrivelse Askeskraber fra Morsø Morsø elsker at lege med ild, og derfor bad de den prisvindende, danske designer Klaus Rath om at udvikle en askeskraber specielt til Morsø Udeovn . Den er ikke kun idéel til oprydning, den er også særdeles velegnet til at flytte rundt på gløderne og til at slå gløderne i mindre stykker, hvis du fx skal grille gode bøffer. Og ikke nok med det – det indbyggede pusterør er samtidig en stor hjælp, når der skal pustes ekstra gang i bålet. Design Klaus Rath Materiale Pulverlakeret stål, rustfrit stål Farve Sort. Mål i cm (B x H x D): 12,5 cm × 0,08 cm × 50,5 cm. Vægt 0,6 kg.
269 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø pizzaspade

Morsø pizzaspade

Kort beskrivelse Pizzaspade fra Morsø Flot pizzaspade fra Morsø, med kraftigt egetræskaft og metalhoved. Selve metal pladen er tynd, så det er nemt at komme under pizzaen og lave de perfekte italiensk-inspirerede pizzaer om sommeren i din Morsø Forno. Passer perfekt til din Morsø Forno og Morsø's Pizzaspade er i rigtig god kvalitet. Info: Producent: Morsø Jernstøberi Materialer: Aluminium og egetræ. Du kan også købe pizzaspaden, som en del af en samlet udstyrspakke .
400 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ STØBEJERNS GRYDE MED LÅG 3,1 LITER

MORSØ STØBEJERNS GRYDE MED LÅG 3,1 LITER

Kort beskrivelse Støbejerns gryden fra Morsø har stål greb og kan bruges til mange forskellige retter. Vitaminer og smag bevares, fordi låget holder dampen fra kød og grøntsager inde. Gryden er lavet i emaljeret støbejern, bliver kun bedre og bedre med årene. 10 års garanti på produktionsfejl og materiale. Gryden kan anvendes på alle komfurtyper og desuden ovn og grill. Skal vaskes i hånden med varmt vand og ingen sæbe.
1.250 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ STØBEJERNS GRYDE MED LÅG - 4,6 LITER

MORSØ STØBEJERNS GRYDE MED LÅG - 4,6 LITER

Kort beskrivelse Med en støbejerns gryde fra Morsø, kan du lave simreretter, grydebrød, helstegt kylling mm. Vitaminer og smag bevares, da dampen fra kød og grøntsager holdes inde af låget. Låget har stål greb. Dobbelt emaljeret støbejern bliver kun bedre med årene. 10 års garanti på materiale og produktionsfejl. Kan anvendes på alle komfurtyper, og derudover ovn og grill. Skal vaskes i hånden med varmt vand og ingen sæbe.
1.450 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Kamino i have

Morsø Kamino i have

Kort beskrivelse MORSØ'S UDEPEJS I STØBEJERN PÅ TILBUD - Nem & Gratis Levering Gør en god investering i dit udeliv, ved at slå til på Lange's tilbud på Morsø Kamino på bare 5.950 kr. med gratis levering til din hjemmeadresse. Vi kontakter dig omkring levering af din Kamino efter bestilling, og fragtmanden sætter den lige ved din kantsten. Udepejsen Morsø Kamino er formgivet i støbejern og kan – ud over at pynte og varme i alle udemiljøer – også forlænge anvendeligheden af terrassen, så den kan benyttes fra de tidligste forårs måneder, på kølige sommeraftener og helt hen til det begyndende efterår. Morsø Kamino er flytbar og kan drejes i forhold til både vind og indretning. I Kaminoen passer Tuscan grillen , således man også kan grille over bålet. Se info om Kamino & andre støbejernsprodukter fra Morsø, HER Materiale Senothermmalet støbejern Farve Sort Mål (Dm x H): Ø50 cm×180 cm Vægt 76,5 kg Kamino cover kan købes her
5.995 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Forno Havesæt Tilbud

Morsø Forno Havesæt Tilbud

Kort beskrivelse Få Danmark laveste pris på det originale Morsø Forno Havesæt. Tilbuddet er med med gratis levering for hele sættet, gælder på hoslange.dk i foråret, så længe lager haves. Morsø Forno Havesæt er til dig, der sætter pris på god mad, originalitet og fælles oplevelser. Med rene linjer og et simpelt, funktionelt design har den prisbelønnede designer Klaus Rath skræddersyet ovnen til det moderne, nordiske hjem – eller rettere til hjemmets skønne uderum. Når maden er klaret - rykkes Fornoen tættere på, hvor den med varme, hygge og de dekorative flammer skaber et helt naturligt samlingspunkt for den skønne sommeraften. Læs mere om Morsø Forno her . Hvad indeholder tilbuddet? TILBUDDET INDEHOLDER ET KOMPLET HAVESÆT FRA MORSØ M. GRATIS LEVERING TIL DIN ADRESSE. -Fornoen -Stort Udebord (120 x 60 cm) NB: Husk selv at købe udstyr til at grille eller røge med. Se udstyr til Morsø her eller vælg udstyrspakke til din Forno . GRATIS LEVERING: HosLange tilbyder gratis levering af din nye Morsø Forno med Danske Fragtmænd - levering direkte til din privatadresse. Vi kontakter dig omkring levering og fragtmanden sætter pallen ved kantstenen lige udenfor dit hjem på den aftalte dato. Der skal være nogen til stede på den aftalte dato. Tidspunktet på dagen for levering kan desværre ikke oplyses, men fragtmanden ringer typisk før levering.
9.795 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Forno Skorsten

Morsø Forno Skorsten

Kort beskrivelse Skorstenet til Fornoen er perfekt til dig har din Forno til at stå et sted, hvor du ønsker mere træk i ilden eller at føre røgen længere væk. Skorstenet skaber mere træk i bålet i Fornoen og flytter samtidig røgen længere væk, så det kan blive nemmere at sidde tæt på Fornoen. Skorstenet måler 78cm og er laveret i sortmalet stål. Vær opmærksom på at coveret ikke kan komme på, når denne skorsten er monteret.
900 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Forno udebord

Morsø Forno udebord

Kort beskrivelse Den prisbelønnede designer Klaus Rath har lagt streg til Morsø Udebord, som giver dig en behagelig arbejdshøjde, når du tryller med ingredienserne og fx langer skønne pizzaer ind og ud af din Forno. Bordet er solidt og har gode hjul, så den næsten 100 kg. tunge Forno har et solidt ståsted og nemt kan flyttes rundt. Bordet er fremstillet i pulverlakeret stål, og dets slanke konstruktion spiller smukt sammen med udeovnens runde former. I det store rum under bordet kan du opbevare brænde, krydderurter, og hvad en grillmester og pizzabager ellers måtte have brug for at have lige ved hånden. Udebordet kan let skubbes rundt ved hjælp af det rustfrie håndtag, og de tre kroge kan bruges til ophæng af redskaber og viskestykker. Gode anbefalinger Vi anbefaler at købe sættet med både Morsø Forno og udebord , som vi har et rigtig godt tilbud på. Har du allerede en Morsø Forno, og mangler du blot inspiration til hvilke hovedretter du skal lave i din Forno, så tag et kig på Morsøs opskrifter til deres produkter her. Mangler du tilbehør til din Forno, så kan du både finde udstyrspakker med flere forskellige dele udstyr eller vælge enkeltdele til Morsø Forno . Materiale Rustfrit stål, Pulverlakeret stål m. holdbar overflade. Farve Sort Mål 60 cm×77 cm×120 cm (B x H x D) Vægt 70,7 kg NB. Det er kun bordet. Pejsen og tilbehøret hører ikke med. Se tilbud på Morsø Forno sættet her .
4.495 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Tuscan grill

Morsø Tuscan grill

Kort beskrivelse Få mere ud af din Morsø Forno og Kamino Morsø Tuscan Grill er en støbejerns grillrist, der er emaljeret. Ved at sætte Tuscan Grill ind i din Kamino eller Forno Pizzaovn, laver du din udeovn om til en grill. Steger du bøffer eller grøntsager på den, får du smukke skarpe grillmærker. Samtidig kan du også anbringe fisk på den, om end fisken skal grilles eller ryges. Grillristen kan bruges i Morsø Forno Udeovn , Multigrill eller Morsø Kamino . Diameter på 34 cm. Se video nederst på siden.
700 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø tavolo bord til gasgrill

Morsø tavolo bord til gasgrill

Kort beskrivelse Let og flytbart bord Tavolobordet er et let og mobilt bord udviklet til serien af gasgrills. Alle gasgrill kan monteres til bordet, så de står sikkert og solidt. Bordet har mulighed for opbevaring af en gasflaske på nederste hylde, og de bagerste ben er udstyret med hjul. Materialer: Ben: Pulverlakeret stål PP(Polypropylene)+20%fiber Grill medfølger ikke.
1.500 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Grill Forno II Cover

Morsø Grill Forno II Cover

Kort beskrivelse PAS GODT PÅ DIN GRILL FORNO II Det formsyede cover er lavet af et kraftigt vandtæt materiale, der beskytter din Grill Forno mod årstidernes vejrforhold. Grillovertrækket beskytter naturligvis også Grill Fornoen mod snavs, så ingen rengøring før brug er nødvendig. Coveret er UV-beskyttet, og den kraftige kvalitet gør, at coveret har en lang levetid. Vi anbefaler altid at købe coveret med til din nye multigrill: Din Morsø Grill Forno II . Materiale Kraftigt, Vandtæt nylon Farve Sort
495 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ HYLDE LILLE BORD

MORSØ HYLDE LILLE BORD

Kort beskrivelse Få mere ud af dit Morsø køkken Hylden passer til det lille Morsø udebord , og giver dig en hylde, der passer ind i det rå Morsø tema. Hylden er lavet af galvaniseret pladejern og er pulverlakeret sort. Det sikrer dig en hylde, der ikke ruster. Hylden passer til de nye generationer af borde, der har et ophæng monteret på indersiden af bordet. Bordet måler: 58x55x4cm. Vægt: 7kg
900 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ IGNIS BÅLFAD

MORSØ IGNIS BÅLFAD

Kort beskrivelse Hyggelige stunder Bålfadet tager hyggelige stunder med sig- om det så skulle være i haven eller på stranden. Bålfadet er et flot bålfad fra Morsø i sortmalet støbejern, der giver mulighed for madlavning også. Mad på Ignis Med Ignis er der mulighed for at sætte en rist på, special lavet til den. Derved kan man have Ignis med som en mindre grill. Den kan komme med på strandtur eller i en krog af haven. Faktisk er der ingen begrænsninger. Det er styrken ved bålfadet. Kan lave nem og let mad overalt, hvor en normal grill vil være besværlig. Risten er et must-have til bålfadet, så dette bliver opgraderet fra bålfad til grill. Bålfadet måler 45X32cm. Rist medfølger ikke.
1.095 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø Kamino Cover

Morsø Kamino Cover

Kort beskrivelse PAS GODT PÅ DIN KAMINO UDEPEJS NÅR DEN IKKE ER I BRUG. Det formsyede cover er lavet af et kraftigt vandtæt materiale, der beskytter din Kamino udepejs mod årstidernes vejrforhold. Dette overtræk til din Morsø Kamino, beskytter også Kaminoen mod snavs, så ingen rengøring før brug er nødvendig. Coveret er UV-beskyttet, og den kraftige kvalitet gør, at coveret har en lang levetid i alt slags vejr. Materiale Vandtæt nylon Farve sort Se mere udstyr til Morsø
599 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø forno cover

Morsø forno cover

Kort beskrivelse Cover til Morsø Forno Pas godt på din Morsø Forno Udeovn når den ikke er i brug med et Morsø Forno Cover. Coveret er formsyet i et kraftigt vandtæt materiale, så din Morsø Forno altid er godt beskyttet under alle årstider. Det sikrer også mod støv og skidt, så du ikke skal til at rengøre den før brug. Vi anbefaler altid at købe overtrækket til din Forno, så den holder længere og ikke bliver beskidt. Coveret har lang levetid på grund af den kraftige kvalitet og er samtidig UV-beskyttet. Materiale: Lavet i tykt, vandtæt nylon. Farve: Sort Se mere tilbehør til Morsø.
600 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø udstyr til god pris

Morsø udstyr til god pris

Kort beskrivelse Udstyr til den basale madlavning Udstyrspakke 1 indeholder: ✔ Cover ✔ Tuscan Grill ✔ Askeskraber ✔ Handske ✔ Pizzaspade Pakken indeholder hvad du skal bruge til den basale madlavning.
1.795 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø rotisserie medio

Morsø rotisserie medio

Kort beskrivelse Rotisserie til Medio gas Nu er tiden kommet til rotisserie på Morsø gas grillene. Modellen her er specielt designet til, at passe til Medio gasgrillen.
1.200 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Morsø bordgrill 71

Morsø bordgrill 71

Kort beskrivelse Bring hyggen direkte til bordet Grill 71 til bordet er bordudgaven af den populære Grill 71 . Med grillen kan du tage det velkendte Morsø design direkte på bordet. Og tage hyggen med. Dansk kvalitet Morsø er kendt for at lave produkter i højt kvalitet, specielt i støbejern. Bordgrillen er ikke en undtagelse. Grillen er udført i støbejern, der har samme overfladebehandling - emaljeret, som man fx ser på Fornoen . Det betyder også, at du kan bruge Morsøs plejeprodukt for at passe på den og beskytte/behandle grillen mod rust. Flere muligheder Grillen måler en diameter på 34cm og har en højde på 45cm. Grillskålen har mulighed for både brænde samt kul. Risten kan justeres op og ned i højden for at opnå den ønskede varme til maden. Nem vedligeholdelse Det emaljerede støbejern er et utrolig nemt materiale at arbejde med. Efter grillen har været i brug anbefales det at tørre den af med en klud i varmt vand. I tilfælde af at grillen skulle få ridser kan dette behandles med Morsøs plejeprodukt .
1.700 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ STEGETALLERKEN 32 CM

MORSØ STEGETALLERKEN 32 CM

Kort beskrivelse Morsøs velkendte design Stegetallerkenen er lavet i sortemaljeret støbejern, der kendetegner Morsø produkterne så godt. Udover at få det æstetiske til at spille, så har støbejernet også en anden funktion. Grundet dets struktur får støbejernet en egenskab, der fordeler varme og smag på en måde, man ikke finder i fx en normal keramiktallerken. Tallerkenen kan bruges som underdel til grillristen, derfor er tallerkenen også designet, så den kan tages ud med grebet . Tallerkenen måler 32cm.
550 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

MORSØ VEDLIGEHOLDELSESKIT

MORSØ VEDLIGEHOLDELSESKIT

Kort beskrivelse Forbyg og reparer Vedligeholdelseskittet er en spraymaling, der forsejler overfladen og derved gør den pæn igen. Hvis du har fået eventuelle rustpletter på dit Morsø produkt, skal disse blot slibes let vægt og derefter sprayes med malingen. Sprayen virker også til mindre ridser og skrammer, og får dem til at forsvinde. Indeholder 400 mL.
250 kr.

Fragt ukendt

Hoslange

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Grill