Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Sorico Cykler

Garmin Edge 810

Garmin Edge 810

Garmin Edge 810

Fragt ukendt
3.999 kr. ekskl. fragt
Til butik

Med Garmin Edge 810 får du en brugervenlig og avanceret cykelcomputer, der både navigerer og indsamler nødvendige data undervejs.

Skal du bruge en cykelcomputer, er Garmin Edge 810 blandt det ypperste, du kan erhverve dig. Det er teknologi af allerbedste kvalitet, og kombinationsmulighederne samt mulighederne for udvidelser ved tilkøb er nærmest uendelige. Med Garmin Edge 810 får du en cykelcomputer, der kan opfylde praktisk taget alle dine behov for informationer under cykelturen.

Garmin Edge 810 er meget brugervenligt designet. Den er nem at gå til også for folk, der ikke er specialister i teknik. Displayet er ret stort, på 2.6", og det virker effektivt som touch-skærm. Det virker upåklageligt, også selvom du kører med handsker på. Du bestemmer selv, hvad der skal vises på displayet, du kan skræddersy brugerfladen, så den passer netop til dig og dine behov. Desuden er Garmin Edge 810 naturligvis både vandtæt og meget solidt bygget. Den svigter ikke, heller ikke i dårligt vejr.

Har du mobiltelefon med enten Android eller iOS, kan du via Bluetooth trådløst forbinde Garmin Edge 810 med din smartphone. Du kan endvidere holde dine kontakter opdaterede om din cykeltur på Twitter og Facbook, fordi cykelcomputeren sender data trådløst til din smartphone, der så sender data videre til de sociale medier. Med en Garmin Connect app kan du derpå lagre alle dine data enten på PC eller Mac.

Med Garmin Edge 810 kan du navigere effektivt. Cykelcomputeren har inkluderet et detaljeret kort på microSD, men det vil nok for mange være at rart at kunne disponere over GPS. Dette kræver så, at du tilkøber kort, men du kan da få en Garmin bil-GPS og navigere let og sikkert med din cykelcomputer. GPS'en giver yderligere muligheder, for eksempel kan du skifte mellem kortvisning og højdekurve, og med den høje brugervenlighed stryger du blot med fingeren over skærmen for at skifte. Det er nemt og effektivt.

Hvad angår tilkøb af udstyr generelt, er mulighederne som nævnt nærmest ubegrænsede. Dette betyder, at du kan skræddersy din cykelcomputer, så den passer helt perfekt til dine ønsker. Blandt de mange muligheder for tilkøb er en watt-måler, hvor du kan måle din egen kraft, når du træder. Watt-måleren modtager ret avanceret trådløst data fra pedalerne. Med Garmin Edge 810 får du en virkelig god cykelcomputer, der kan opfylde alle dine behov for informationer og data-lagring, når du er undervejs.

Bedømmelser

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnEdge 810
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her