Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Frontbetjent Vaskemaskiner

(560)

Frontbetjente vaskemaskiner

En frontbetjent vaskemaskine er nok det, som de fleste kender som en ganske almindelig vaskemaskine. Lågen, hvor tøjet lægges ind i tromlen er placeret på vaskemaskinens front, så tøjet er let at få ind og ud af vaskemaskinen. Betjeningspanelet er også placeret på vaskemaskinens front, så når man vælger program og i øvrigt indstiller sin vaskemaskine, skal man altså betjene den fra fronten. Ligeledes er sæbeskål og trevlesi placeret på vaskemaskinens front, så man aldrig behøver at trække vaskemaskinen væk fra sin plads. Deraf betegnelsen frontbetjent vaskemaskine.

En frontbetjent vaskemaskine kræver selvsagt, at der er plads foran maskinen, så lågen kan åbnes. Hvis vaskemaskinen skal placeres i et rum, hvor dette ikke er muligt, skal man vælge en topbetjent vaskemaskine i stedet for en frontbetjent.

Selvom de fleste vaskemaskiner er frontbetjente, er der alligevel stor forskel på, hvor brugervenlige de er. Der kan være forskel på hvor stor lågeåbning de har, og der kan også være forskel på, hvor meget lågen kan åbne. Hvis lågen er konstrueret, så den kan åbnes helt, skriver producenten 180 grader, men det mest almindelige er ca. 140 grader, hvilket betyder, at lågen er helt fri af åbningen, så man kan få sit vasketøj ind og ud.

Selvom din nuværende frontbetjente vaskemaskine måske ikke er placeret optimalt, er det ikke sikkert, at du behøver at vælge en frontbetjent vaskemaskine fra, når du skifter den ud. Måske kan du finde en model, som har lågen hængslet i den modsatte side, så der bliver bedre plads til at åbne lågen.

Filter1

Vis