Luftkølere

Op til 10 m²
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Egenskaber
Trådløst
Forbrug
Mål

100+ produkter

Luftkølere Evapolar evaCHILL

Evapolar evaCHILL

Luftkøler, Kølekapacitet: 0.3 kW, Max. Anbefalet rumstørrelse: 3m²

755 kr.

3,7

Tre tips, når du skal købe en luftkøler

Luftkølere fås i forskellige størrelser. Hvad har du brug for? Til soveværelset kan en kølende brise være skøn, eller måske ønsker du et køligere klima i hele lejligheden på de varmeste sommerdage?

  • De mindste varianter kan stå på dit natbord – og de er typisk meget støjsvage.
  • De større modeller køler hurtigere et større rum.

I et mindre rum er det ofte tilstrækkeligt med en lille luftkøler med en kapacitet på cirka 50 kubikmeter i timen. Et større rum kan have brug for en maskine, der kan klare cirka 80 til 100 kubikmeter.

Hver model har en produktbeskrivelse, hvor antal kubikmeter fremgår. Vil du have det ekstra koldt, skal du vælge en luftkøler med plads til frosne køleelementer.

Hvis du har astma eller er allergisk, så kan en 2-i-1-luftkøler være en god idé, fordi den også har et luftfilter, som opfanger bakterier og allergener. Den luftrensende funktion kan lindre de symptomerne, når pollensæsonen er værst.

3-i-1 luftkølere regulerer også luftfugtigheden. Nogle modeller registrerer, når temperaturen og luftfugtigheden ændrer sig. Luftkøleren starter automatisk og justerer selv sine indstillinger, så de passer sammen.

Kig efter en model med et lydniveau på maksimalt 40 decibel, så du kan sove i fred og ro. De mest støjsvage luftkølere finder du ofte blandt de mindste modeller.

Hvis du køber en lidt dyrere og avanceret luftkøler, er der ofte flere blæserindstillinger at vælge mellem. Med en fjernbetjening kan du justere indstillingerne fra sengen. Så slipper du også for at stå op, hvis du vågner midt om natten og har det for varmt eller koldt.

En blæserløs luftkøler køler ofte bedre og er mere støjsvag. En blæserløs luftkøler suger luften, og det giver en mere behagelig og jævn luftstrøm. Derfor er den også et godt valg til soveværelset.

Tænk har skrevet en god artikel om fordele og ulemper ved de forskellige typer luftkølere.

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.