Årets E-handler 2020

PriceRunner kan med stolthed præsentere 18 vindere, der er udpeget som Årets e-handler 2020 - en butik i hver kategori. En af butikkerne har også vundet titlen som Årets Butik 2020!

Hele arbejdet med at finde de bedste butikker har været betydeligt mere omfattende i år sammenlignet med tidligere år. Priserne for Årets e-handler og Årets Butik er baseret på forbrugernes anmeldelser efter køb hos butikkerne samt stemmer fra kunder i forhold til deres aktuelle shoppingoplevelse.

Derudover har vi i samarbejde med et professionelt firma gennemført Mystery Shopping hos alle de nominerede butikker for at teste kunde- og købsoplevelsen. Årets Butik er den webshop, der har modtaget den højeste samlede vurdering blandt alle nominerede butikker.

Tillykke til alle butikker!

Sportmaster

Kategori: Årets Butik 2020

Sportmaster vinder både titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Sport' og titlen som Årets Butik 2020. De kan være stolt af en hjemmeside, hvor det er let for kunderne at navigere rundt. Butikken ligger i top med god kundesupport, og det er nemt at komme i kontakt med dem. Svarene kommer hurtigt og er præcise og personlige. Bestillingssiden er overskuelig for kunderne samt med flere muligheder for fragt heriblandt at afhente i butik.

LampeGuru

Kategori: Bolig & Indretning

LampeGuru vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Bolig & Indretning'. Butikken har en god kundeservice, der hurtigt giver personlige svar. De har en velfungerende hjemmeside, der gør det nemt at finde de ønskede produkter samt at bestille dem.

Coop.dk

Kategori: Have

Coop.dk vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Have'. Butikken er nem at finde. Bestillingssiden giver godt overblik over alle omkostninger, betalingsmåder og levering. Kundeservice svarer hurtigt med hjælpsomme svar. Coop har mange butikker og dermed gode muligheder for at få produkter leveret til den lokale butik.

Davidsenshop

Kategori: Renovering & Byggeri

Davidsenshop vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Renovering & Byggeri'. Det er nemt at finde produkter via en enkel navigation på siden. Derudover er indkøbskurven enkel og overskuelig, ligesom bestilling klares nemt og hurtigt.

Matas

Kategori: Skønhed

Matas vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Skønhed'. De vinder i kategorien, fordi de har en god hjemmeside med god kategori-inddeling, hvor det er nemt at finde de ønskede produkter. Meget nemt at bestille med gode muligheder for at ændre undervejs. Masser af leveringsmuligheder samt mulighed for afhentning i butik.

Apopro

Kategori: Helse

Apopro.dk vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Helse'. En god og moderne butik, der dels er nem at finde og dels er nem at handle i. Du kan hurtigt finde det, du søger på grund af fin kategoriopdeling eller via symptomer. Det var nemt at bestille, flere måder for levering og betaling samt kundesupport der fungerer godt.

Bilka

Kategori: Legetøj

Bilka vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Legetøj'. Bilka er (også) en stor legetøjsbutik med mange produkter i onlinebutikken. Hjemmesiden er nem at finde rundt i på grund af god opdeling i legetøj, udendørs leg samt alder. Bilka har flere muligheder for levering samt afhentning i den lokale butik.

Stylepit

Kategori: Tøj & Tilbehør

Stylepit vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Tøj & Tilbehør'. Selvom butikken er stor, er den meget nem at finde rundt i på grund af god opdeling i køn. Det er nemt at bestille og betale, og deres kundeservice er god.

Coolshop

Kategori: Spillekonsoller & Spil

Coolshop vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Spillekonsoller & Spil'. Det er en butik, der gør det rigtigt godt på alle områder. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på med god navigation og kategori-inddeling. Masser af kontaktmuligheder, der svarer hurtigt og præcist. Det er nemt at bestille og betale.

Sportmaster

Kategori: Sport

Sportmaster vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Sport'. Butikken ligger i top med god kundesupport, og det er nemt at komme i kontakt med dem. Svarene kommer hurtigt og er præcise og personlige. Det er nemt at finde rundt på siden, og bestillingen er meget enkel og overskuelig. Desuden er det muligt at afhente i butik.

Eventyrsport

Kategori: Fritid

Eventyrsport vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Fritid'. Butikken ligger i top med god kundesupport, og det er nemt at komme i kontakt med dem. Det er nemt at finde rundt på siden, og bestilling sker meget enkelt og overskueligt.

WhiteAway

Kategori: Hvidevarer

WhiteAway vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Hvidevarer'. De er nemme at komme i kontakt med via kundesupport, og deres kundeservice ligger i top! Butikken er enkel og brugervenlig, og man finder nemt det produkt, man søger efter.

ComputerSalg

Kategori: Computer & Software

ComputerSalg vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Computer & Software'. ComputerSalg fremhæves for at have en god kundeservice med hurtige svar på vores henvendelser. Butikken er nem at finde, og det er nemt at bestille og betale.

BabySam

Kategori: Børn & Familie

BabySam vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Børn & Familie'. En butik, der er nem at finde rundt i og med en overskuelig inddeling af produktkategorier. Der er flere forskellige leveringsmuligheder samt mulighed for afhentning i butik. Butikken har god kundesupport.

Homeshop

Kategori: Badeværelse

Homeshop vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Badeværelse'. Det er en butik med god kundeservice, som svarer hurtigt med hjælpsomme svar. Bestilling af varer går hurtigt og nemt med godt overblik. Homeshop har en god hjemmeside, som er nem at finde, med god navigation og som generelt er nem at finde rundt på.

Elgiganten

Kategori: Lyd & Billede

Elgiganten vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Lyd & Billede'. En butik der gør det godt på mange områder. Hjemmesiden er nem at navigere på med god kategori-inddeling. Elgiganten har gode kontaktmuligheder, som svarer hurtigt. Det er nemt at bestille, og der er mulighed for at afhentning i butik.

Power

Kategori: Telefoni

Power vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Telefoni'. Webshoppen er nem at finde, og som kunde finder du uden problemer rundt på siden, og du finder hurtigt det, du søger efter. Bestilling er nemt, og du får gode informationer om fragt og betalingsmuligheder. Derudover er det muligt at afhente i butik.

GrydeGuru

Kategori: Køkken

GrydeGuru vinder titlen som Årets e-handler 2020 i kategorien 'Køkken'. GrydeGuru har en effektiv og hurtig kundeservice med flere forskellige kontaktmuligheder. Butikken har en god hjemmeside, hvor det er nemt og hurtigt at finde produkter, få overblik over leveringsmuligheder og fragtomkostninger, og så er det generelt nemt at bestille.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os