Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Juni

Publiceret 4. juni 2018

Danmarks mest populære netbutikker 2018

ForbrugernesValg

Elgiganten er (igen) Danmarks mest populære onlinebutik. Det er en førsteplads, som kæden har holdt fast i de seneste år.

PriceRunner kan efter en gennemgang af 12 måneders trafikdata på pricerunner.dk kåre Danmarks mest populære netbutikker. Det er tal fra perioden 1. april 2017 til og med 31. marts 2018, der er taget med i opgørelsen. Tallene viser hvor mange gange en forbruger, der har søgt efter produkter og sammenlignet priser på pricerunner.dk, er fortsat videre fra PriceRunner og ud til den pågældende butik for at foretage et eventuelt køb.

"Elgiganten klarer sig igen i år rigtigt flot. Elgiganten udvider deres udvalg af produkter og kommer på den måde i kontakt med flere forbrugere. Men konkurrencen er hård om at være den mest søgte onlinebutik. Konkurrenter som ComputerSalg, Power og Wupti vækster også kraftigt og det øger konkurrencen," siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Elgiganten er en varehuskæde indenfor forbrugerelektronik og hårde hvidevarer og har udover sin onlineshop også 37 varehuse rundt i Danmark. Elgiganten blev etableret i 1996.

"At blive kåret til Danmarks mest populære onlinebutik er en stor ære for os i Elgiganten. Detailhandlen på nettet bevæger sig i et hæsblæsende tempo, hvor det gælder om hele tiden at være relevant overfor kunderne, og jeg er glad for at se, at det lykkes. Prisen som årets med populære onlinebutik vil jeg også gerne dele både med vores dygtige medarbejdere, der hver eneste dag får hjulene til at køre rundt, men også med vores fantastiske kunder, der vælger at handle hos os i Elgiganten," siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Top 5-listen over de mest populære netbutikker 2018 på PriceRunner:

  1. Elgiganten
  2. ComputerSalg
  3. Power
  4. Proshop
  5. Bilka

PriceRunner har også set nærmere på hvilken netbutik, der klarer sig bedst i kampen om kunderne i de største produktkategorier:

"Tillykke til alle vinderbutikkerne, men også tillykke til alle de andre butikker, der hver dag gør et fantastisk stort arbejde for at betjene de mange kunder, der handler online. Det er også tydeligt, at de store butikker bliver større og større for at kunne klare sig i konkurrencen med de helt store udenlandske handelsplatforme som amerikanske Amazon og kinesiske Wish," siger Martin Andersen.

Kontaktperson

Martin Andersen, Country Manager