Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

November

Publiceret 13. november 2018

Black Friday: 10 gode råd til en god handel og undgå tilbudsfælderne

Black Friday er årets største tilbudsdag i både online og fysiske butikker. PriceRunner forventer, at udsalgsdagen 23. november i år, vil slå alle rekorder og igen blive den største enkeltstående shoppingdag i Danmark nogensinde med en omsætning på langt over 2 milliarder kroner alene via dankortet.

Først og fremmest skal du forberede dig på, at det kan blive en hektisk og frustrerende dag. Produkter du er på jagt efter kan være udsolgte og hjemmesider kan være meget langsomme eller ligefrem gået i sort på grund af stor trafik og travlhed. Du kan også risikere at blive ”smidt af” midt under betalingsprocessen på grund af den massive trafik på nettet.

Men det bliver også en sjov dag, hvor du har gode chancer for at gøre supergode handler og spare mange penge. Stort set alle butikker og kæder er med på Black Friday og har meldt ud, at de kommer med gode tilbud. Et godt Black Friday tilbud er med en rabat på 40 procent og derover.

PriceRunner, der er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste, har lavet denne 10 punktsguide til hvordan du bedst klarer Black Friday.

10 gode råd til Black Friday

 1. Skriv en indkøbsliste i forvejen
 2. Lav et budget
 3. Sammenlign priser
 4. Se på laveste pris på markedet når du sammenligner rabat
 5. Tjek fragtomkostningerne
 6. Vær tidligt ude
 7. Køb kun fra seriøse butikker
 8. Tjek om det er nemt at returnere
 9. Slå hurtigt til
 10. Undersøg bytteregler

Læs de 10 gode råd til Black Friday i fuld længde her.

Kontaktperson

Martin Andersen, Country Manager

Publiceret 1. november 2018

Det vil danskerne jagte på Black Friday

Black Friday nærmer sig. Ved midnat til 23. november går startskuddet til årets største shoppingdag. Danmarks største prissammenligningstjeneste PriceRunner forventer rekordsalg igen med en stigning på 20 procent i forhold til sidste år.

Københavnerne er mest vilde med Black Friday – knapt halvdelen af alle de brugere, der i løbet af Black Friday 2017-døgnet søgte efter gode Black Friday-tilbud på PriceRunner kom fra hovedstaden.

Det viser en gennemgang af brugerdata fra Google Analytics fra Black Friday i 2017. I alt var mere end 500.000 danskere i løbet af Black Friday-døgnet forbi PriceRunner for at finde gode tilbud.

Københavnerne jagtede billige PlayStation 4 konsoller og mobiltelefoner - mens jyderne hellere ville have en Saphe trafikalarm end en ny mobiltelefon.

”Københavnerne gik i langt højere grad end resten af landet på storudsalg på den store udsalgsdag Black Friday i 2017. Knapt halvdelen af den samlede trafik på pricerunner.dk under Black Friday var fra københavnske forbrugere, og vi forventer, at vi igen i år vil se det samme mønster på Black Friday,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner i Danmark.

Black Friday er blevet danskernes udsalgsdag nummer 1, hvor danskerne især jagter gode tilbud på mobiltelefoner, tv, computere, tøj og sko. Det er især de 25- til 50-årige, der jagter de gode Black Friday-tilbud.

Vi elsker gode tilbud

”Danskerne elsker gode tilbud på mere end 30 procent rabat. På Black Friday er det udover elektronik også mobiltelefoner, tøj, sko, tv og spil vi gerne vil købe med store rabatter," siger Martin Andersen.

Ifølge brugerne på PriceRunner er et godt Black Friday-tilbud et tilbud på 50 procent eller mere. Sidste år var det især elektronik, der hittede – og i år forventer PriceRunner, at disse fem produktkategorier bliver de mest populære:

 1. Gaming udstyr
 2. Mobiltelefoner
 3. Headsets
 4. Legetøj
 5. Tøj og sko

”Vi forventer, at produkter som det nye Google Home, Lego Boost, headsets fra Bose og B&O samt naturligvis de nye iPhones bliver meget eftertragtede Black Friday tilbud,” spår Martin Andersen.

Kontaktperson

Martin Andersen, Country Manager